«SKODA ONE – Καθαρή Αυτοκίνηση» με όφελος έως 5.000 ευρώ

«SKODA ONE – Καθαρή Αυτοκίνηση» με όφελος έως 5.000 ευρώ

Διπλό όφελος για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα καινούριο μοντέλο της SKODA.

Διπλό όφελος για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα καινούριο μοντέλο της SKODA: περιβαλλοντικό όφελος, καθώς τα νέα αυτοκίνητα της μάρκας φέρουν σύγχρονους κινητήρες αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro 6.2, βενζίνης, πετρελαίου και φυσικού αερίου αλλά και ιδιαίτερα σημαντικό οικονομικό όφελος ως κίνητρο, διότι ανάλογα με το μοντέλο, κερδίζει όφελος έως και 5.000 ευρώ.

Το νέο πρόγραμμα «SKODA ONE – ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» αφορά τα μοντέλα FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ και KODIAQ και ισχύει για συγκεκριμένες εκδόσεις των μοντέλων έως τις 30 Νοεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα, για τη FABIA με κινητήρα βενζίνης το όφελος είναι 1.000 €, για το ολοκαίνουριο SCALA ανέρχεται σε 1.500 €, ενώ για τις εκδόσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου OCTAVIA, το όφελος είναι 2.000 €. Μεγαλύτερο ακόμα είναι το όφελος για τα κορυφαία SUV της μάρκας καθώς το όφελος για το KAROQ ανέρχεται σε 3.500 € ενώ για το KODIAQ, το πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του, το όφελος αγγίζει τις 5.000 €.

Παράλληλα, το πρόγραμμα «SKODA ONE – ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ», μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου «SKODA ONE – FINANCE», το οποίο δίνει τη δυνατότητα απόκτησης οποιουδήποτε μοντέλου SKODA εύκολα και γρήγορα, με μηνιαία δόση μόνο το 1% της λιανικής αξίας του αυτοκινήτου και 4 χρόνια Εγγύηση, Service, Aσφάλιση και Οδική βοήθεια.

Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της KOSMOCAR-SKODA ή να επισκεφθούν τον ιστότοπο www.skoda.gr/company/kathari-autokinisi

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα