Διάκριση BMW

Διάκριση BMW
bmwx324407small

Η BMW X3 ψηφίστηκε ‘όχημα παντός εδάφους της χρονιάς’ από τους αναγνώστες του περιοδικού Auto Bild Alles Allrad

Η BMW X3 εξακολουθεί να ορίζει πρότυπα στη μεσαία κατηγορία για τα οχήματα off-road και SUV.



Το περιοδικό AWD οχημάτων με τις περισσότερες πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη “Auto Bild Alles Allrad” ζήτησε από τους αναγνώστες του να επιλέξουν τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα σε εννέα κατηγορίες.



Με μερίδιο 24.6 % επί των ψήφων, η BMW X3 κατέκτησε τη νίκη, παίρνοντας σαφές προβάδισμα έναντι των 17 αντιπάλων της στην κατηγορία, επαναλαμβάνοντας την επιτυχία που σημείωσε πέρσι.



Πριν από μερικές μόλις εβδομάδες, το συμπαγές SAV της BMW ψηφίστηκε “Off-road Όχημα της Χρονιάς” από τους αναγνώστες του περιοδικού “Offroad”.



Μία δεύτερη θέση για τη BMW Σειρά 3 στην κατηγορία “mid-size all-terrain vehicles” και μία τρίτη θέση για τη νέα BMW X5 στην κατηγορία ‘πολυτελών οχημάτων off-road και SUV’ επισφράγισαν την κατά κράτος νίκη της BMW.



Το βραβείο θα απονεμηθεί στη BMW στο πλαίσιο του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου (AMI) 2007 στη Λειψία.



Το βραβείο του οχήματος παντός εδάφους της χρονιάς για τη BMW X3 αντανακλά επίσης τη σημερινή επιτυχία του μοντέλου σε επίπεδο πωλήσεων.



113,997 μονάδες πουλήθηκαν σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια του 2006 – αύξηση περίπου 3% συγκριτικά με την περσινή χρονιά.



Μόνο στη Γερμανία υπήρξαν πάνω από 23,000 νέες ταξινομήσεις BMW X3, που σημαίνει ότι το όχημα κατάφερε να διεκδικήσει μερίδιο αγοράς 10.3% στην κατηγορία off-road.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα