Easy Leasing: Ο εύκολος και οικονομικός τρόπος για ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο

Easy Leasing: Ο εύκολος και οικονομικός τρόπος για ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο

Η νέα υπηρεσία leasing της Avis, μέσα από το ανανεωμένο site, προσφέρει μια ευρεία γκάμα οχημάτων και πακέτων για κάθε ενδιαφερόμενο.

Εάν μπορούσες να δίνεις ένα σταθερό μηνιαίο ποσό για να έχεις το αυτοκίνητο της επιλογής σου, στο χρώμα, στα χιλιόμετρα και στα κυβικά που επιθυμείς; Κι αν μέσα σε αυτό το μίσθωμα συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα ασφάλισης, ελαστικών, service κ.α.;

Η ερώτηση προφανώς είναι ρητορική, καθώς όλα τα παραπάνω προσφέρονται πλέον από το Easy Leasing της Avis, η οποία παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε ιδιώτη και σε κάθε επιχείρηση να αποκτήσει ένα καινούριο όχημα ή έναν στόλο καινούριων οχημάτων, χωρίς να αναγκαστεί να δαπανήσει ένα μεγάλο και δυσβάστακτο εφάπαξ χρηματικό ποσό.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, το Easy Leasing της Avis δίνει την ευκαιρία οι μακροχρόνιες μισθώσεις να πραγματοποιούνται online, μέσω του ανανεωμένου site myavis.gr, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του πελάτη ή επιπλέον χρονοβόρες διαδικασίες.

Με ανανεωμένο περιβάλλον περιήγησης, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ανακαλύψει και να διαμορφώσει τις leasing προσφορές που τον ενδιαφέρουν και να λάβει άμεση πληροφόρηση για όλα τα προϊόντα της Avis Leasing. Με αυτόν τον τρόπο, έχει την ικανότητα να εντοπίσει την κατάλληλη προσφορά, η οποία μπορεί να γίνει απολύτως εξατομικευμένη σύμφωνα με τις ανάγκες του ιδιώτη και του επαγγελματία. Εν ολίγοις, ο καθένας μπορεί να διαμορφώσει το leasing στα «μέτρα» του, ορίζοντας τα επιθυμητά χαρακτηριστικά του μισθώματος.

Από τη διάρκεια του συμβολαίου και την επιλογή προκαταβολής (ή μη προκαταβολής) έως το χρώμα και τα χιλιόμετρα χρήσης του αυτοκινήτου. Και φυσικά, τη μάρκα και το μοντέλο του Ι.Χ.

Παράλληλα, ο κάθε πελάτης, είτε πρόκειται για leasing ιδιωτών είτε για leasing επαγγελματιών, έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει ευθύς εξαρχής τη διαθεσιμότητα του επιλεγμένου οχήματος. Δηλαδή, το πότε ακριβώς είναι εφικτό να το παραλάβει.

Όσον αφορά το οικονομικό, ο μισθωτής μπορεί να πληρώνει ένα σταθερό μηνιαίο χρηματικό ποσό, είτε επιλέγοντας προκαταβολή είτε όχι, το οποίο καθορίζεται στις ανάγκες του «πορτοφολιού» του.

Και το σημαντικότερο όλων; Ότι με αυτό το μίσθωμα, δεν χρειάζεται να νοιάζεται για τα έξοδα του service, τα τέλη κυκλοφορίας κ.α. Δαπάνες, τις οποίες σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να καταβάλλει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό του.

Για του λόγου το αληθές, μπορείς να μπεις και εσύ στο myavis.gr και να αναζητήσεις την κατάλληλη προσφορά, αποκτώντας ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα