Εγκληματικά απρόσεκτoς οδηγός φορτηγού «καρφώνει» ένα Renault σε στύλο (vid)

Εγκληματικά απρόσεκτoς οδηγός φορτηγού «καρφώνει» ένα Renault σε στύλο (vid)

Αν είσαι οδηγός ενός τεράστιου φορτηγού και η λογική πηγαίνει ...περίπατο μαζί με κάθε έννοια ασφάλειας και τήρησης του ΚΟΚ, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι τραγικά. Έστω και αν στο παραπάνω βίντεο, πέραν την καταστροφής του Renault, δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα.

Την περασμένη Κυριακή, ο απρόσεκτος οδηγός φορτηγού στη ρωσική πόλη Chelyabinsk που βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Ευρώπης και της Ασίας, βγήκε με ταχύτητα οδηγώντας με την όπισθεν από έναν μικρό δρόμο σε ένα μεγαλύτερης κυκλοφορίας και πολυσύχναστο. Το αποτέλεσμα ήταν να εμβολίσει ένα παλιότερης γενιάς  Renault Scenic και ένα φορτηγό που κινούνταν κανονικά στο δρόμο τους.

Το φορτηγό Kamaz «κάρωσε» το Renault σε ένα στύλο. Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, ενώ ο οδηγός και η σύζυγός του δεν τραυματίστηκαν, το μόλις ενός έτους παιδί τους υπέστη κάποιους τραυματισμούς χωρίς πάντως να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Από την πλευρά της αστυνομίας έγινε γνωστό ότι η μητέρα  κρατούσε το βρέφος στα χέρια της, αντί να το βάλει στο παιδικό κάθισμα στο αυτοκίνητο. Ενέργεια που έρχεται σε αντίθεση με την κοινή λογική ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

суровый КАМАЗ

SHARE:

24Media Network