Έτοιμοι για το 10ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις

Έτοιμοι για το 10ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις

Αυτοκίνητα για ιδιαίτερες στιγμές έτοιμα να συναντήσουν την παράδοση και την ιστορία (vids)

Ο κόσμος, αλλά και οι δημοσιογράφοι είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα ξεχωριστά αυτοκίνητα (στον αγώνα θα συμμετέχουν 161 πληρώματα), αλλά και να μάθουμε κάθε λεπτομέρεια που αφορά τις ειδικές διαδρομές του αγώνα.Οι φετινές προσδοκίες είναι πολύ υψηλές, αφού οι διοργανωτές περιμένουν, πέρα από έναν ασφαλή αγώνα, να δούμε ξεχωριστές εικόνες. Στο φετινό αγώνα θα συμμετέχουν συνολικά 161 πληρώματα (63 στην κατηγορία Sporting, 98 στην κατηγορία Regularity), ενώ ο αγώνας θα είναι χωρισμένος σε τρεις κατηγορίες: ασφάλτινες, χωμάτινες και ειδικές.

Τα αυτοκίνητα θα φύγουν από την Ακρόπολη στις 5 Μαΐου. Ο αγώνας Sporting θα γίνει τις μέρες 6 και 7 Μαΐου, με 12 ειδικές, θα ακολουθήσει ο αγώνας Regularity (7-8 Μαΐου) στην άσφαλτο και θα ολοκληρωθεί με έναν μονοήμερο αγώνα έξι ειδικών συνολικού μήκους 70 χιλιομέτρων.

Όπως, σας αναφέραμε τα λιγοστά χιόνια στον Παρνασσό, σε συνδυασμό με τους προβολείς των αυτοκινήτων αναμένονται να προσφέρουν εξαιρετικές φωτογραφίες. Ειδικά όσοι ανέβουν και ζήσουν από μέσα τις διαδρομές

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα με τις συμμετοχές στην κατηγορία Sporting , όπως επίσης και τους συμμετέχοντες για την κατηγορία Regularity .Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου ο κύριος Armin Quadflieg, Διευθυντής After Sales της Mercedes-Benz Hellas, ευχαρίστησε την Οργάνωση για τη μέχρι στιγμής συνεργασία με τη Mercedes-Benz και επεσήμανε ότι η εμπλοκή της γερμανικής φίρμας σε ρόλο Μεγάλου Χορηγού στον αγώνα είναι ό,τι καλύτερο με δεδομένο τον εορτασμό των 125 ετών της στην αυτοκίνηση. Τους εκπροσώπους του Τύπου χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Γιάννης Παπαπαναγιώτου ενώ οι αλυτάρχες της Sporting και Regularity, κ.κ. Γιάννης Κέπετζης και Νίκος Ποριώτης αντίστοιχα, παρουσίασαν αναλυτικά τις λεπτομέρειες σχετικά με το σχεδιασμό, τις ειδικές διαδρομές και την διεξαγωγή του αγώνα.Στις εκπλήξεις της ημέρας ανήκει η βράβευση του κύριου Γιώργου Νάσιουτζικ, από τον πρόεδρο της ΕΛΠΑ, Βασίλη Δεσποτόπουλο.

Δείτε το video:
Ο κύριος Γιάννης Κέπετζης εξηγεί τις διαδομές που θα κληθούν να βγάλουν εις πέρας οι οδηγοί:
Πάρτε μια γευση από τα αυτοκίνητα στο κτήμα Νάσιουτζικ:

SHARE:

24Media Network