Η nrg κάνει πραγματικότητα το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα

Η nrg κάνει πραγματικότητα το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα

Δεκάδες ταχυφορτιστές βρίσκονται διασκορπισμένοι σε στρατηγικά σημεία του εθνικού δικτύου, γεμίζοντας τις μπαταρίες των ηλεκτρικών Ι.Χ. σε μόλις 30’

Έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο και φοβάσαι μην ξεμείνεις από μπαταρία; Άδικα βάζεις «σκοτούρες» στο κεφάλι σου.

Κι αυτό, διότι η nrg έχει ήδη προνοήσει, γεμίζοντας κάθε γωνιά της Ελλάδας με ταχυφορτιστές κι αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία ενέργειας που κάνει πραγματικότητα το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης.

Δεν είναι τυχαίο ότι η nrg διαθέτει σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστων σ’ όλη τη χώρα, παρέχοντας όση ενέργεια χρειάζεσαι, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Το δίκτυο φόρτισης incharge

Με 57 ταχυφορτιστές, οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί σε στρατηγικά σημεία του εθνικού δικτύου, αλλά και στα πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Shell και Avin του Ομίλου Motor Oil, η nrg φέρνει την ηλεκτροκίνηση πιο κοντά στον καθένα.

Οι προηγμένης τεχνολογίας ταχυφορτιστές, οι οποίοι φορτίζουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του σε λιγότερο από μισή ώρα, προσφέρουν τη δυνατότητα να ταξιδεύεις ανά τη χώρα με ευκολία και ασφάλεια. Και κυρίως, χωρίς να επιβαρύνεις το περιβάλλον.

Στο σύνολό του, το πανελλαδικό δίκτυο incharge διαθέτει περισσότερες από 500 θέσεις φόρτισης, με φορτιστές και ταχυφορτιστές σε πάνω από 330 σημεία.

Και το πιο σημαντικό; Το δίκτυο βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση από τα ειδικά στελέχη της nrg, ώστε άμεσα να γίνεται αναβάθμιση της δυναμικότητας των φορτιστών αναλόγως με την ζήτηση, όπως για παράδειγμα συνέβη στο ΣΕΑ της Αταλάντης.

Με βασική μέριμνα το σύνολο των αναγκών των πελατών της, άλλωστε, η nrg ενισχύει διαρκώς τη θέση της στην ηλεκτροκίνηση, αναπτύσσοντας το δίκτυο, μεταξύ άλλων, μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με αλυσίδες σουπερμάρκετ , ξενοδοχεία, επιχειρήσεις με στόλους οχημάτων και χώρους στάθμευσης. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρει λύσεις για τη φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, οι οποίες είναι ενταγμένες στην καθημερινότητα του οδηγού.

Αμέσως στόχος της εταιρείας δε, είναι η δημιουργία τουλάχιστον 1.000 σημείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη την χώρα έως ότου «φύγει» το 2022.

Η εφαρμογή incharge

Ο προγραμματισμός οποιουδήποτε ταξιδιού με ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό αυτοκίνητο γίνεται πλέον εύκολος, γρήγορος και απλός μέσω της εφαρμογής incharge, η οποία αποτελεί το απόλυτο εργαλείο για κάθε οδηγό ηλεκτρικού οχήματος.

Χάρη στην εφαρμογή που εγκαθίσταται σε smartphone ή σε tablet αλλά και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, ο καθένας μπορεί να:

• βρει ένα σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί

επιλέξει το είδος φόρτισης που επιθυμεί

• παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισής του

• δει το ιστορικό των φορτίσεών του

• ολοκληρώσει την πληρωμή του

• εξυπηρετηθεί άμεσα 24/7

Έτσι, λοιπόν, το ταξίδι σε όλη την Ελλάδα καθίσταται ακόμα πιο εύκολο, καθώς ο οδηγός του ηλεκτρικού αυτοκινήτου μπορεί να υπολογίσει τη διαδρομή -και άρα την ενέργεια που χρειάζεται- σ’ έναν από τους δεκάδες σταθμούς φόρτισης incharge πριν καν ξεκινήσει το ταξίδι του.

incharge για την επιχείρηση

Την ίδια στιγμή, η nrg παρέχει και το πρόγραμμα incharge BUSINESS, το οποίο αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση, η οποία θέλει να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και να προσφέρει premium υπηρεσίες στους πελάτες της.

Από την παροχή και την εγκατάσταση του φορτιστή έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και της προβολής της υπηρεσίας incharge, η nrg καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες κάθε επιχειρηματία.

Αναλυτικότερα, το incharge BUSINESS προσφέρει στις επιχειρήσεις:

• Αυτοψία εγκατάστασης

• Προμήθεια σταθμών φόρτισης

• Υπηρεσίες Operation & Maintenance

• Προβολή στο δίκτυο incharge

Ενόσω η ηλεκτροκίνηση, επομένως, αποτελεί βασική προτεραιότητα, η nrg συνεχίζει να επενδύει διαρκώς αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυό της, τόσο σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους όσο και σε αστικά κέντρα, με φορτιστές εναλλασσόμενου (AC) και συνεχούς (DC) ρεύματος προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επίπεδου. Ταυτόχρονα, προχωρά σε συμφωνίες για μεγάλες συνεργασίες με αλυσίδες, καταστήματα κι άλλα σημεία όπου θα μπορεί ο πελάτης να φορτίσει στην καθημερινότητά του.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για το incharge στο nrgincharge.gr ή καλώντας στο 218 881 8102 ή στο 18101.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα