«Κόλλησε» η σαγιονάρα; Ή μπέρδεψε την πρώτη με την όπισθεν;

«Κόλλησε» η σαγιονάρα; Ή μπέρδεψε την πρώτη με την όπισθεν;

Είτε της «κόλλησε» η σαγιονάρα, είτε μπέρδεψε την πρώτη με την όπισθεν, το θέμα είναι ένα: Το πολυτελές Range Rover «μπήκε» σε ένα κατάστημα που ετοιμαζόταν να κάνει εγκαίνια...

Μετά από αυτό το συμβάν, θα συνειδητοποιήσετε γιατί δεν πρέπει να οδηγούμε με σαγιονάρες. Οι σαγιονάρες μπορούν εύκολα να βγουν από το πόδι σου, όταν οδηγάς, και να κολλήσουν στο πετάλι του γκαζιού. Αυτό ακριβώς έπαθε μία γυναίκα στη Πολιτεία της Βοστώνης των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία οδηγώντας ένα Range Rover μπήκε, κυριολεκτικά, με το SUV της σε ένα μαγαζί.

Η ίδια δήλωσε στο προσωπικό ασφάλειας του συγκεκριμένου καταστήματος πως στην προσπάθεια της να ξεπαρκάρει από την θέση πάρκινγκ που βρισκόταν  μπροστά από το συγκεκριμένο μαγαζί, η σαγιονάρα της κόλλησε σ το πετάλι του γκαζιού με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη βιτρίνα του μαγαζιού.

Προφανώς, αυτό είναι το ένα πιθανό σενάριο. Το άλλο είναι πως μπέρδεψε την «πρώτη» με την «όπισθεν».

Το περιστατικό συνέβη σε εμπορικό κέντρο,  στην πόλη Νιούτον της Βοστώνης  την προηγούμενη βδομάδα, με το Range Rover να σπάει την μπροστινή βιτρίνα του "White House Black Market" , ενός πολυτελούς καταστήματος ρούχων, το οποίο ετοιμαζόταν για τα εγκαίνια του.  

Ευτυχώς, εκτός από το πολυτελές SUV το οποίο υπέστη μικρής έκτασης ζημιές και την καταστροφή της βιτρίνας του μαγαζιού, κανένας άνθρωπος δεν τραυματίστηκε.

SHARE:

24Media Network