Προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες το νέο Outlander

Προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες το νέο Outlander

Λιτή αλλά δυναμική, η εξωτερική σχεδίαση του Outlander αναδεικνύεται από μία λεπτή εμπρός αεροδυναμική μάσκα με λαμπερές μεταλλικές μπάρες να προστατεύουν το πολύτιμο έμβλημα των Τριών Διαμαντιών εν μέσω των ανάγλυφων προβολέων.

Έντεκα χρόνια  από τότε που η Mitsubishi Motors Corporation (MMC), πρώτη επινόησε τον όρο “crossover”, παρουσιάζει την τρίτη γενιά αυτής της δημοφιλούς φιλοσοφίας στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης με την Επόμενη Γενιά Outlander.

Μετά από 950.000+ πωλήσεις (από το τέλος Δεκεμβρίου 2011 – συμπεριλαμβανομένου του Airtrek/της πρώτης γενιάς Outlander) για τις πρώτες δύο γενιές από τον Ιούνιο του 2001, τα νέο μεσαίο crossover είναι περισσότερο εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις των καιρών – ένα στρατηγικό και καινοτόμο premium όχημα ουσίας που βασίζεται σε μία ευέλικτη παγκόσμια πλατφόρμα και συνδυάζει αρμονικά:

-          Χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις

-          Προηγμένη ασφάλεια

-          Άνετη οδήγηση

-          Έξυπνη πρακτικότητα

-          Πρόσθετες ανέσεις

Η παρουσίαση της τρίτης γενιάς Outlander σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας γενιάς παγκόσμιων προϊόντων της Mitsubishi Motors, σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει η MMC στο φιλόδοξο επιχειρηματικό σχέδιο “Jump 2013”, για μία πιο οικολογική Mitsubishi.

Νέα σχεδιαστική γλώσσα

Κατ’ επέκταση, όλη η οικογένεια αυτοκινήτων / crossover / SUV της MMC σταδιακά θα μυηθεί στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, όπως αποκαλύπτεται στο νέο Outlander. Η νέα γενιά υποδηλώνει τη νέα τεχνολογική προσέγγιση μιας παράδοσης σχεδόν 100 χρόνων της  Mitsubishi όπως υπαγορεύουν οι ανάγκες του σήμερα.

Νέο σχήμα

Έχοντας παρόμοιες διαστάσεις με το τρέχον μοντέλο, η τρίτη γενιά Outlander μήκους 4655mm εφαρμόζει πιστά τις σχεδιαστικές αρχές της Mitsubishi για ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο με ‘Στιβαρό – Ασφαλές’ σχήμα που συνδυάζει εμφάνιση με καθαρές επιφάνειες όπως ήδη γνωρίζουμε από τα πρωτότυπα Concept PX-MiEV και Concept PX-MiEV II.

Προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες το νέο Outlander

Το νέο Outlander παρέχει αίσθηση προστασίας και ασφάλειας στους επιβάτες – ένα ποιοτικό αυτοκίνητο ουσίας, απαλλαγμένο από φθηνά στυλιστικά στολίδια, σχεδιασμένο για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων χάρη στο καινοτόμο σύστημα κίνησης.

Λιτή αλλά δυναμική, η εξωτερική σχεδίαση του Outlander αναδεικνύεται από μία λεπτή εμπρός αεροδυναμική μάσκα με λαμπερές μεταλλικές μπάρες να προστατεύουν το πολύτιμο έμβλημα των Τριών Διαμαντιών εν μέσω των ανάγλυφων προβολέων.

Η ίδια εικόνα ποιότητας συνεχίζεται και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου με premium στοιχεία ανώτερων προδιαγραφών (επενδυμένες επιφάνειες, μαλακό φινίρισμα, ασημί ή ξύλινα ένθετα*, στοιχεία από γυαλιστερό μαύρο…) να κοσμούν το ταμπλό το οποίο έχει σχεδιαστεί για καλύτερη συγκέντρωση του οδηγού. Περιλαμβάνονται χειριστήρια στο τιμόνι και υψηλής ανάλυσης και ευανάγνωστες ενδείξεις.

Νέα αρμονία

Σαν γνήσιος απόγονος του Outlander, η τρίτη γενιά του μοντέλου μπορεί να μεταφέρει 5 ή 7 άτομα* με άνεση και ασφάλεια. Ωστόσο, έχοντας την υποστήριξη μιας ισχυρής, ηλεκτρονικής αρχιτεκτονικής, το νέο Outlander προσφέρει τώρα ένα μίγμα στοιχείων όπως:

 Χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις:

o       εξέλιξη των βενζινοκινητήρων και Clean Diesel της Mitsubishi:

Για παράδειγμα, στην Ευρώπη, το νέο Outlander θα διατίθεται με δύο κινητήρες:

·        Τον “4J11” της MMC – ένα βενζινοκινητήρα 2.0l 110 kW (150ps) που τώρα εφοδιάζεται με νέο σύστημα βαλβίδων.

·        Τον “4N14” της MMC – έναν 2.2l Clean Diesel 110 kW (150ps) με πολλές καινοτομίες (συμπερ. πολύ χαμηλού λόγου συμπίεσης 14.9:1, κλπ,…) και βελτιώσεις για υψηλές επιδόσεις και χαμηλούς ρύπους,

o       νέο σύστημα Automatic Stop & Go

o       νέο 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο

o       μείωση βάρους (βελτιστοποίηση της δομής του αμαξώματος, αυξημένη χρήση πρεσαριστών πάνελ από ατσάλι υψηλής αντοχής,…),

o       … όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα μειωμένη κατανάλωση και λιγότερους ρύπους - στόχος κάτω από 130 g/km*

Πρόσθετη ασφάλεια:

o       Adaptive Cruise Control :

 Το σύστημα διατηρεί μία ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα ακόμα και σε πολύ χαμηλές ταχύτητες σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας.

o       Forward Collision Mitigation:

 Το σύστημα ανιχνεύει εμπόδια στο δρόμο μπροστά από το αυτοκίνητο και ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα για την αποφυγή μιας σύγκρουσης.

o       Lane Departure Warning,

Το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό ότι το αυτοκίνητο τείνει να βγει από τη λωρίδα του μέσω οπτικής ένδειξης και ηχητικού σήματος.

o       προβολείς xenon Super-HiD “Wide Vision” .   Περίπου 1,4 φορές ισχυρότεροι από τους συμβατικούς προβολείς HID, παράγουν δέσμη 1.350-lumen που φωτίζει μία μεγάλη περιοχή 80°x 2 συνολικά, αντί 42° x 2 των συμβατικών HiD.

Προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες το νέο Outlander

  Άνετη οδήγηση:

o       τώρα διζωνικό σύστημα A/C,

o       πιο αθόρυβη καμπίνα χάρη στα βελτιωμένα χαρακτηριστικά NVH,

o       φαρδιά και άνετη 3η σειρά διαιρούμενων 50/50 καθισμάτων, που αντικαθιστούν τα σημερινά αφαιρούμενα καθίσματα*,

o       επίσης υψηλής ποιότητας υλικά για μία πιο premium εμφάνιση & αίσθηση κατηγορίας D.

  Έξυπνη πρακτικότητα:

o       πάτωμα μήκους 1.69m όταν τα καθίσματα της 2ης και 3ης σειράς είναι αναδιπλωμένα  (+ 335 mm σε σχέση με το προηγούμενο Outlander)

o       επίπεδο πάτωμα όταν όλα τα καθίσματα είναι αναδιπλωμένα

o       υιοθέτηση μονοκόμματης ηλεκτρικής πίσω πόρτας*.

Aνέσεις:

o       οθόνη ηχοσυστήματος που συνεργάζεται με κάμερα οπισθοπορείας *,

o       τηλεσκοπική κολόνα τιμονιού με ρύθμιση κλίσης*.

o       κλπ,…

Μετά την παρουσίαση στη Γενεύη, η τρίτη γενιά Outlander θα λανσαριστεί αρχικά στη Ρωσία φέτος το καλοκαίρι

SHARE:

24Media Network