Seat Leon FR JE DESIGN

Seat Leon FR JE DESIGN
leonfr24107small

Η νέα βελτιωτική πρόταση με πόρτες Lambo, της JE DESIGN για το Seat Leon FR

Με μερικές αλλαγές στη διαχείριση του εγκεφάλου του κινητήρα, η ιπποδύναμη αυξήθηκε κατά 44 ίππους και έφτασε τους 244, ενώ η ροπή των 355 Nm είναι διαθέσιμη από τις 1.850 σ.α.λ. Έτσι, η τελική ταχύτητα έφτασε τα 235 χ.α.ώ. (ήταν 229 χ.α.ώ.) και πλέον για τα 0-100 χ.α.ώ. απαιτούνται 6,5 δευτερόλεπτα (το απλό έχει 7,3).



Για όλες τις αλλαγές στο δίλιτρο TFSI η JE DESIGN παρέχει εγγύηση ενός έτους, η οποία μπορεί να επεκταθεί για ένα ακόμη έτος (δλδ. δύο συνολικά) με μια μικρή επιβάρυνση!




Bodykit

Τα νέα αεροδυναμικά βοηθήματα έχουν αναδείξει περισσότερο την επιθετική και σπορ σχεδίαση του αυτοκινήτου.



Το λογότυπο της εταιρείας έχει αφαιρεθεί αφήνοντας πιο ανοιχτή την κεντρική γρίλια και περιμετρικά έχουν τοποθετηθεί νέα σπόιλερ με διακριτικές εισαγωγές, φέρνοντας κατά αυτό τον τρόπο πιο κοντά το αμάξωμα με την άσφαλτο. Στα εμπρός φωτιστικά σώματα έχουν προστεθεί τα γνωστά και ως «φρύδια», βαμμένα στην απόχρωση του αυτοκινήτου.



Στο πίσω μέρος ο αεροδυναμικός διαχύτης σύμφωνα με δηλώσεις της εταιρείας, αυξάνει την κάθετη δύναμη στον πίσω άξονα!




Lambo

Αναμφισβήτητα, η πιο εντυπωσιακή προσθήκη, είναι αυτή του νέου μηχανισμού των θυρών, που τους επιτρέπει να ανοίγουν κατακόρυφα, όπως στις Lamborghini.



Οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης, επιτρέπουν στο Leon να παράγει ένα πιο αγωνιστικό ήχο, αλλά αυτός δεν είναι ο μοναδικός του σκοπός, καθώς παίζουν και αυτές το δικό τους ρόλο στην αύξηση της ιπποδύναμης.



Η αναβαθμισμένη ανάρτηση βελτιώνει σημαντικά την οδική συμπεριφορά του Leon και ευθύνεται για το συνολικό χαμήλωμα (30 mm) του αμαξώματος. Κατά παραγγελία το χαμήλωμα μπορεί να φτάσει και τα 65 mm. Όσον αφορά στις ζάντες, υπάρχουν πέντε επιλογές, με πιο δημοφιλή την ακτινωτή των 19 ιντσών. Τα ελαστικά γι’ αυτή τη διάσταση είναι 225/35.



Τέλος, αναβάθμιση έχει επέλθει και στο σύστημα πέδησης, με τετραπίστονες δαγκάνες και δίσκους 330 x 28 mm εμπρός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα