Switch by Avis: Αυτοκίνητο με μηνιαίo πλάνο και αληθινή ευελιξία

Switch by Avis: Αυτοκίνητο με μηνιαίo πλάνο και αληθινή ευελιξία

Η επιστροφή στο γραφείο και την καθημερινότητα σημαίνει νέες υποχρεώσεις και προτεραιότητες.

Η ανεμελιά του καλοκαιριού, η χαλάρωση στην παραλία, τα ταξίδια και οι περιπέτειες στη φύση αποτελούν μια γλυκιά ανάμνηση που γέμισε τις μπαταρίες μας και μας έδωσε δύναμη για το χειμώνα. Όμως, το φθινόπωρο, εκτός από επιστροφή σημαίνει και ανανέωση, αλλαγές και νέους στόχους που πρέπει να εκπληρώσουμε. Σε αυτό, έχουμε σύμμαχο μας την Avis, που φροντίζει το αυτοκίνητο μας να συμβαδίζει με τις νέες ανάγκες μας. Και αν όχι, μας βοηθά να το αλλάξουμε!

Πώς; Με την υπηρεσία Switch by Avis που έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα, εισάγοντας μια εντελώς νέα μέθοδο απόκτησης αυτοκινήτου. Όχι, δεν είναι αγορά, ούτε ενοικίαση. Δεν είναι καν leasing. Είναι κάτι ακόμη καλύτερο! Είναι η πιο ευέλικτη υπηρεσία απόκτησης αυτοκίνητου, που σου δίνει τη δυνατότητα να… φέρνεις τη μηνιαία μίσθωση αυτοκινήτου στα μέτρα σου!

Μετά από μία ταχύτατη διαδικασία επιλογής, κάθε οδηγός μπορεί να παραλάβει το αυτοκίνητο του μέσα σε μόλις 48 ώρες – χωρίς καμία προκαταβολή, χωρίς μακροχρόνια δέσμευση, χωρίς κόστος εγγραφής ή ρήτρα επιστροφής. Και το καλύτερο; Μπορεί να το οδηγεί για όσους μήνες θα χρειαστεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και να αλλάξει κατηγορία αυτοκινήτου και μετά τον πρώτο μήνα.

Όμως ξέρω τι θα μου πεις. Θέλεις άμεσα αυτοκίνητο ετοιμοπαράδοτο. Όνειρο απατηλό; Και όμως δεν είναι! Γιατί το Switch by Avis το κάνει πραγματικότητα και, μάλιστα, χωρίς καμία καθυστέρηση και δυσκολία. Καμία κρυφή χρέωση και καμία οικονομική επιβάρυνση.

Μέσα από το Switch, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει την κατηγορία αυτοκινήτου που επιθυμεί, το σταθμό παραλαβής, τις επιπλέον παροχές που θέλει να προσθέσει και να δημιουργήσει online το προφίλ του σε λίγα μόλις λεπτά, με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας και πληρωμής. Διαδικασία εύκολη και απλή, χωρίς τηλεφωνικές επικοινωνίες και αναμονές. Και σε μόλις δύο ημέρες, θα παραλάβει το όχημα του! Κι επειδή η ελάχιστη διάρκεια συνδρομής αυτοκινήτου είναι ένας μήνας, κάθε οδηγός μπορεί μετά από αυτό το διάστημα να το επιστρέψει, να ανανεώσει τη μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου ή να αλλάξει κατηγορία αυτοκινήτου ώστε να παραλάβει ένα άλλο, όπως ακριβώς το επιθυμεί. Άμεσα, γρήγορα και χωρίς τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και δεσμεύσεις που απαιτούν άλλα αντίστοιχα προγράμματα μίσθωσης. Και με αληθινά 0% προκαταβολή και χωρίς κόστος εγγραφής. Το μόνο που πληρώνει είναι το μηνιαίο μίσθωμα και το καύσιμο του.

Η ευελιξία και η ευκολία που προσφέρει το Switch, ωστόσο, δεν σημαίνει πως η Avis κάνει «εκπτώσεις» στις παροχές της υπηρεσίας. Το αντίθετο μάλιστα! Ο τιμοκατάλογος Avis Switch περιλαμβάνει:

  • 1500 χλμ/μήνα
  • ΦΠΑ
  • μικτή ασφάλεια (με ποσό ευθύνης)
  • ασφάλεια κλοπής (με ποσό ευθύνης)
  • Συντήρηση οχήματος
  • Αλλαγή ελαστικών
  • Τέλη Κυκλοφορίας
  • Οδική βοήθεια

Γιατί με την Avis, κάθε μήνας θα μοιάζει με μήνα ανανέωσης και η ρουτίνα σου θα γίνει πιο διασκεδαστική κι εύκολη από ποτέ! Πλέον, έχεις το αυτοκίνητο που θες, όποτε το θες και για όσο το θες. Και, όλα αυτά με το Switch by Avis!

Μάθε εδώ ακόμα περισσότερα για την υπηρεσία και ξεκίνα σήμερα κιόλας τη συνδρομή σου!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα