Τέλος τα ψέμματα, από αύριο δράση με τον 1ο αγώνα στα Μέγαρα

Τέλος τα ψέμματα, από αύριο δράση με τον 1ο αγώνα στα Μέγαρα

Οι προετοιμασίες για τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας ολοκληρώθηκαν, αύριο (Σάββατο) θα γίνουν τα δοκιμαστικά και την Κυριακή οι οδηγοί θα ριχτούν στη μάχη για την κατάκτηση της καρό σημαίας.

Μετά από δύο χρόνια ουσιαστικά αγωνιστικής απραξίας,  η πίστα των Μεγάρων είναι έτοιμη για την εκ νέου έναρξη του πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Αν μη τι άλλο, με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται τόσο από την πλευρά των αγωνιζόμενων, όσο και των θεατών, η μάχη στο Saxo - 106 Cup, όπου τα αυτοκίνητα έχουν τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές και ο συνδυασμός ταλέντου, αξιοπιστίας και αντοχής αναμένεται να είναι αυτός που θα κρίνει την έκβαση του αγώνα. 

Οι κατηγορίες:

o    ΟΜΑΕ Saxo-106 cup

o    SPORT

o    ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

o    ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

o    SUPER TOYΡΙΣΜΟΥ

o    ΕΠΑΘΛΟΥ ΜOΝOΘΕΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

o    ΙΣΤΟΡΙΚΑ

o    FORMULA SALOON

o    CIRCUIT BATTLES

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων συγκεντρώθηκαν Οδηγοί – Αθλητές, προκειμένου να προπονηθούν ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος. Οι χρόνοι για τα μονοθέσια του «Επάθλου Μονοθέσιων Ελλάδας» κυμάνθηκαν μεταξύ 00:59.56 έως και 1:00.1, ενώ ο καλύτερος χρόνος της κατηγορίας «Formula Salοon» 1:02.86.

Παράλληλα, στην πίστα των Μεγάρων μαζί με τον 1ο Αγώνα Πρωταθλήματος ξεκινά και ο νέος θεσμός «CIRCUIT BATTLES» που προέκυψε από την ενοποίηση των δυο προγενέστερων Επάθλων Ατομικής Χρονομέτρησης και σίγουρα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Όλα συνηγορούν στο ότι η «δίψα»  για Αγώνες Ταχύτητας από την πλευρά των οδηγών τουλάχιστον, είναι μεγάλη… Πιστεύουμε να ανταποκριθούν και οι θεατές!

Τέλος σημειώστε πως ο Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά, κατόρθωσε να εξασφαλίσει ζωντανή κάλυψη του 1ου Αγώνα του Πρωταθλήματος Ταχύτητας μέσα  από το νέο ραδιόφωνο που στηρίζει τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, το www.gingeradio.gr.

SHARE:

24Media Network