Βίντεο: Το Smart τώρα και σε έκδοση …λίμο

Βίντεο: Το Smart τώρα και σε έκδοση …λίμο

Ξεχάστε το 6x6 Mercedes-Benz G63 AMG. Εάν σκέφτεστε την αγορά ενός εξάτροχου οχήματος, υπάρχει τώρα και το ...επιμηκυμένο Smart

Εκτός από τα …αστραφτερά μοντέλα κορυφαίων κατασκευαστών, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης θα υπάρχουν και άλλα οχήματα που αναμένεται να στρέψουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Σε αυτά θα περιλαμβάνεται το δίχως άλλο και η επιμηκυμένη έκδοση του Smart.

 

Μία τέτοια εταιρεία είναι πολύ εύγλωττα ονομάζεται LIMOUZINE και θα φέρει στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τη συγκεκριμένη έκδοση του Smart Fortwo.

Μια καλή ερώτηση θα ήταν «γιατί»; Λοιπόν, υποθέτω η απάντηση είναι πολύ απλή: να επιστήσει την προσοχή. Βλέπετε, η έξυπνη λιμουζίνα είναι το πρώτο έργο της και αναμένεται να ξεχωρίσει στην τεράστια θάλασσα των αυτοκινήτων.

 

Το μόλις 2,69 μέτρων Smart Fortwo έχει μετατραπεί σε μια μακρά λιμουζίνα μήκους 5,5 μέτρα. Και μην μου πείτε ότι αυτό δεν είναι κάτι παραγματικά ιδιαίτερο. 

Στο πίσω μέρος, το μακρύ Smart φέρει όλα τα συνηθισμένα πράγματα που έχει μια λιμουζίνα, όπως τα άνετα καθίσματα, προστασία της ιδιωτικής ζωής, σαμπάνια, ποτήρια και ορισμένες οθόνες τηλεόρασης.

 

Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι σε θέση να μεταφέρει έξι άτομα, αλλά δεν είναι σαφές αν οι έξι θα χωρέσουν στο πίσω μέρος, ή δύο θα βολευτούν στα εμπρός καθίσματα.  Άλλες τροποποιήσεις περιλαμβάνουν την νέα πόρτα που ανοίγει προς τα πάνω.

Η λιμουζίνα θα είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση, αλλά παραμένει άγνωστο το αν θα διατίθεται και προς πώληση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα