Το Twizy τώρα και ...επαγγελματικό με την έκδοση Cargo

Το Twizy τώρα και ...επαγγελματικό με την έκδοση Cargo

Η οικογένεια του Twizy διευρύνεται με την έκδοση Twizy Cargo. Πρόκειται για μια νέα έκδοση κατάλληλα προσαρμοσμένη για τη μεταφορά εμπορευμάτων, χάρη στο μεγάλο χώρο αποσκευών και στην πόρτα που διαθέτει στο πίσω μέρος.

Το Twizy Cargo ενσαρκώνει στο επίπεδο των επαγγελματικών οχημάτων, το όραμα της Renault για έξυπνα, παιχνιδιάρικα και ευέλικτα  αυτοκίνητα, 100% ηλεκτρικά.

Συνοπτικά το Twizy Cargo:

• διαθέτει χώρο αποσκευών 180l / 75kg που αντικαθιστά το πίσω κάθισμα

• διαθέτει αποθηκευτικό χώρο, προσβάσιμο από μια πίσω πόρτα που ασφαλίζει με κλειδί

• διατίθεται σε δύο εκδόσεις: μια με μέγιστη ταχύτητα 45 χλμ. και μια με 80 χλμ.

Το Twizy, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη, εντυπωσιάζει τους πάντες στο πέρασμά του. Χάρη στα ποικίλα πλεονεκτήματά του έχει κατακτήσει όλους τους επαγγελματίες, μιας και το 60% των πελατών του προέρχεται από εταιρίες. Η ευχάριστη οδηγική εμπειρία που προσφέρει, η ευελιξία του και το σχεδόν μηδενικό κόστος χρήσης, αναδεικνύουν το Twizy ως τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε επαγγελματία.

Ένα νέο Twizy που πάει ακόμη πιο μπροστά…

Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Renault Tech και της Renault Sport Technologies, το Twizy Cargo είναι 100% πρακτικό. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι ο χώρος αποσκευών των 180 λίτρων (75 κιλών), που είναι προσβάσιμος από μια πίσω πόρτα με άνοιγμα 90°.  Αυτή η προσαρμογή επετεύχθη χάρη στη μετατροπή της δομής του πίσω μέρους του αυτοκινήτου και στην κατάργηση της θέσης του συνοδηγού. Το μπροστινό κάθισμα παραμένει συρόμενο και η πόρτα του οδηγού διαθέτει σύστημα κλειδώματος που ασφαλίζει με το κλειδί εκκίνησης.

Το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης που πλέον έγινε και επαγγελματικό είναι ιδανικό για εταιρίες που μεταφέρουν αντικείμενα εντός πόλης, όπως εταιρίες courier, ταχυδρομικές αλλά και για υπηρεσίες delivery. To Twizy Cargo ξεχωρίζει με την εμφάνισή του, έχει επιπλέον τη δυνατότητα εξατομίκευσης ενώ μπορεί να σηματοδοτηθεί ολόκληρο με αυτοκόλλητα.

Αυτό το μικρό ηλεκτρικό όχημα προσφέρει ασφάλεια αντάξια ενός συμβατικού αυτοκινήτου χάρη στη στιβαρότητα της καμπίνας, στη ζώνη ασφαλείας 4 σημείων και στον αερόσακο που διαθέτει.

Προς το παρόν, δεν διατίθεται στην ελληνική αγορά.

SHARE: