Αδερφός Kevin Spacey: Ο ναζιστής πατέρας μου με βίαζε και κακοποιούσε την αδερφή μας

Αδερφός Kevin Spacey: Ο ναζιστής πατέρας μου με βίαζε και κακοποιούσε την αδερφή μας
Actor Kevin Spacey poses at the Four Seasons Hotel in Beverly Hills, Calif., Nov. 16, 2004. Spacey both directs and stars in the new biographical film, "Beyond the Sea," about singer and teen idol Bobby Darin. (AP Photo/Ann Johansson) ASSOCIATED PRESS

Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις του 62χρονου αδερφού του ηθοποιού για τον πατέρα της οικογένειας που όπως ισχυρίζεται τον βίασε, ενώ χτυπούσε την αδερφή τους

Σε συνέχεια τ ων κατηγοριών σε βάρος του Kevin Spacey, ο αδερφός του Randall Fowler αποκάλυψε τα δύσκολα παιδικά χρόνια του ηθοποιού, εκείνου και της αδερφής τους. Όπως ανέφερε ο 62χρονος άνδρας, ο ναζιστής πατέρας τους τον κακοποιούσε σεξουαλικά κατ’ εξακολούθηση.

“Υπήρχε τόσο σκοτάδι στο σπίτι μας. Ήταν άθλια! Ο Kevin προσπάθησε να αποφύγει ό,τι γινόταν. Κλείστηκε σε μια συναισθηματική φούσκα. Έγινε πολύ πονηρός και έξυπνος. Ήταν τόσο αποφασισμένος να προσπαθήσει να αποφύγει τα χτυπήματα που απλά δεν υπήρχε τίποτα μέσα του. Δεν είχε συναισθήματα” σημείωσε στη Daily Mail.

Ο άνδρας περιγράφει επίσης την πρώτη φορά που ο πατέρας του τον βίασε σε ηλικία μόλις δώδεκα ετών: “Με έκλεισε στην κρεβατοκάμαρα και μου είπε ότι θα με διδάξει για τα πουλάκια και τις μέλισσες. Ξεκούμπωσε το παντελόνι μου και άρχισε να παίζει μαζί μου. Τρομαγμένος, φώναξα την μητέρα μου. Ήρθε και χτύπησε την πόρτα, αλλά ο πατέρας μου την είχε κλειδώσει. Μου είπε να κάνω ησυχία. Ξαφνικά, η πόρτα σταμάτησε να χτυπά. Η μητέρα μου είχε φύγει. Ποτέ δεν είχα αισθανθεί τέτοια εγκατάλειψη. Ο πατέρας μου άρχισε να κάνει πάνω μου σεξουαλική πράξη. Αυτή ήταν η αρχή της εφηβείας μου. Από τότε και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, το σεξ γινόταν πιο σκληρό και οι επιθέσεις πιο μεγάλες σε διάρκεια και πιο συχνές”.

Σύμφωνα με όσα είπε, ο πατέρας τους είχε ενταχθεί από όταν ήταν παιδιά στο αμερικανικό ναζιστικό κόμμα και τους έκανε κηρύγματα για την υπεροχή των Λευκών και την επικείμενη κυριαρχία των Εβραίων που θα καταστρέψει τον πλανήτη. Η αδερφή τους, το έσκασε από το σπίτι στα 18, ενώ η μητέρα τους, όπως φάνηκε και από την παραπάνω αφήγηση, γνώριζε τα πάντα, αλλά δε μιλούσε.

Ο πρωταγωνιστής του House of Cards, κατηγορήθηκε από τον ηθοποιό Anthony Rapp ότι επιχείρησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά όταν ο τελευταίος ήταν μόλις 14 ετών. Ο Spacey δήλωσε πως δεν μπορεί να θυμηθεί το περιστατικό που φαίνεται να συνέβη πριν από 30 περίπου χρόνια, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος.

Σε συνέχεια των αποκαλύψεων, το Netflix ανακοίνωσε αρχικά πως η επικείμενη έκτη σεζόν του σίριαλ House of Cards θα είναι και η τελευταία, ενώ αργότερα με ανακοίνωσή του συνδρομητικού δικτύου έγινε γνωστό πως “παγώνει” και η παραγωγή του τελευταίου έκτου κύκλου. 

AP Photo/Ann Johansson

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα