Άγγελος Μπράτης: “Δεν με νοιάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από καλάθια”

Άγγελος Μπράτης: “Δεν με νοιάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από καλάθια”
Instagram

Η δήλωση του Άγγελου Μπράτη που προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του GNTM4, ο Άγγελος Μπράτης μίλησε για τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μοντέλων.

Ο σχεδιαστής μόδας, μιλώντας στον Alpha, εξέφρασε την προτίμησή του σε ορισμένους παίκτες του διαγωνισμού, αλλά και το γεγονός ότι η φετινή νικήτρια το άξιζε.

Ωστόσο, ερωτηθείς για το αν τον επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης, απάντησε με αιχμηρό τρόπο, που προκάλεσε και την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο γνωστός σχεδιαστής είπε: “Τα νούμερα τηλεθέασης δε με επηρεάζουν, όπως δε με επηρεάζουν και οι πωλήσεις, όπως δε με επηρεάζει η γνώμη μίας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από καλάθια”.

Φανερά ενοχλημένη, αλλά και απογοητευμένη από τις παραπάνω δηλώσεις εμφανίστηκε αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου.

“Μου είναι πολύ συμπαθής ο Άγγελος Μπράτης, με έχει συγκινήσει ουκ ολίγες φορές με τις συνεντεύξεις του, έχει μία απίστευτη ευγένεια. Δε μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά που είπε. Για πρώτη φορά τον βλέπω πολύ υπερόπτη. Δε μου άρεσε αυτό που είπε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη μίας κυρίας που ψωνίζει από καλάθια”, είπε αρχικά.

“Έχω ψωνίσει και από καλάθια και μεγάλους οίκους. Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου, αλλά θα το πω. Υπάρχουν κυρίες, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν από μεγάλους οίκους και ψωνίζουν από τα καλάθια και είναι υπέροχες. Καλώς ή κακώς, κρινόμαστε από τα νούμερα της τηλεθέασης και γι’ αυτό πρέπει να πηγαίνουμε καλά, αλλά αν δεν πάνε καλά, μπορείς να βρεις έναν ωραίο τρόπο να μιλήσεις, όχι να το απαξιώσεις. Έχω πάθει σοκ. Για πρώτη φορά απογοητεύομαι από τον Άγγελο Μπράτη”, κατέληξε.

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά

Στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη αργότερα η Βίκυ Καγιά, η οποία έσπευσε να απαντήσει για τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη, δικαιολογώντας τον και αποδίδοντας αυτά που είπε σε χιούμορ.

“Ο άγγελος είναι ένας άνθρωπος με πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, καυστικό. Επειδή τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, είναι ένα χιούμορ με το οποίο δυστυχώς δεν μπορεί να το καταλάβει ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι μέσα στη μόδα, δεν κόβει λοξά τα υφάσματα. Είναι κάτι το οποίο είναι μέσα στη δουλειά, είναι μια ορολογία που χρησιμοποιούμε μέσα στη δουλειά για να γελάμε μεταξύ μας. Απλά ίσως ο κόσμος ο κανονικός, που δεν ξέρει αυτή τη λογική μπορεί να μην καταλαβαίνει τι ήθελε να πει. Νομίζω πλάκα έκανε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα