GNTM Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Κυβέλη Χατζηευστρατίου

GNTM Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/12) το GNTM 4 με την Κυβέλη Χατζηευστρατίου να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια. Οι τέσσερις δοκιμασίες, οι βαθμολογίες και τα highlights της βραδιάς.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του τέταρτου κύκλου του GNTM στο Star μέσα από έναν φαντασμαγορικό τελικό που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/12) και τα είχε όλα.

Ο Γιώργος Καράβας ανέλαβε χρέη παρουσιαστή και υποδέχθηκε ζωντανά τη λαμπερή κριτική επιτροπή αλλά και όλα τα μοντέλα του τέταρτου κύκλου, ανακοινώνοντας live τόσο την τελευταία βαθμολογία των κριτών όσο και το αποτέλεσμα από τις ψήφους του κοινού, οι οποίες προστέθηκαν στην τελική βαθμολογία και ανέδειξαν την Κυβέλη Χατζηευστρατίου τη μεγάλη νικήτρια του τέταρτου κύκλου του reality στο Star.

Από την τελευταία βαθμολογία των κριτών η Κυβέλη βρέθηκε στην πρώτη θέση με 151 βαθμούς, ακολούθησε ο Κωνσταντίνος με 146 βαθμούς και τέλος, η Όλγα με 144 βαθμούς.

Οι τρεις φιναλίστ, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και Όλγα Ντάλλα έδωσαν για τελευταία φορά τον καλύτερό τους εαυτό στον τελικό του reality μόδας, ο οποίος περιελάμβανε για πρώτη φορά τέσσερις απαιτητικές δοκιμασίες, τρεις πασαρέλες με διαφορετικά outfits “sur mesure” αλλά και υψηλής ραπτικής και ένα διαφημιστικό σποτ για premium ποτό.

Οι 17 υποψήφιοι που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό επέστρεψαν στο show και πλασίωσαν τους παίκτες στις εντυπωσιακές πασαρέλες τους, ενώ μια παλιά γνώριμη του reality, η Βίκυ Κουλιανού ήταν εκεί για να εμψυχώνει τους τρεις φιναλίστ.

GNTM Τελικός: Η 3η δοκιμασία με τις πασαρέλες των φιναλίστ

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν με την απόδοση των τριών φιναλίστ, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι παρατηρήσεις, και μετά τις δυο προηγούμενες δοκιμασίες ο Άγγελος Μπράτης, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός κλήθηκαν να βαθμολογήσουν ξανά τους παίκτες.

Οι τρεις φιναλίστ του GNTM 4 Instagram


Οι νέες βαθμολογίες προστέθηκαν σε εκείνες των προηγούμενων δοκιμασιών με την Κυβέλη να προηγείται με 113 βαθμούς, τον Κωνσταντίνο να ακολουθεί με 107 βαθμούς και τρίτη την Όλγα η οποία συγκέντρωσε από την τρίτη δοκιμασία 105 βαθμούς.

GNTM Τελικός: Το διαφημιστικό σποτ και οι παίκτες πιο μοιραίοι από ποτέ

Σειρά είχε η τέταρτη και τελευταία δοκιμασία, η οποία ήταν ένα άκρως απαιτητικό challenge, καθώς οι τρεις φιναλίστ κλήθηκαν να συμμετέχουν σε ένα πολύωρο γύρισμα με πολλά cut, διαφορετικά outfits και σκηνικά, σε μια εντυπωσιακή σύγχρονη βίλα για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού σποτ για premium ποτό.

Κυβέλη, Κωνσταντίνος και Όλγα έδειξαν τη σέξι και μοιραία πλευρά τους, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως δικαίως βρέθηκαν στον τελικό του reality.

Το διαφημιστικό σποτ της Όλγας:

Το διαφημιστικό σποτ του Κωνσταντίνου:

Το διαφημιστικό σποτ της Κυβέλης:

Πέρα από τον τίτλο του Greece’s Next Top Model η Κυβέλη Χατζηευστρατίου κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα καινούργιο αυτοκίνητο SUV, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ, καθώς και ένα συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Elite London.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα