Άγγελος Μπράτης: “Επειδή είμαι γκέι, δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα”

Άγγελος Μπράτης: “Επειδή είμαι γκέι, δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα”
Ο Άγγελος Μπράτης στο Dot. Youtube

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στο Dot. για την δουλειά του, την καριέρα του και την προσωπική του ζωή. Έστειλε τα δικά του μηνύματα για το bullying και τη διαφορετικότητα.

Ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM Άγγελος Μπράτης υποδέχτηκε τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο στο καινούργιο του ατελιέ και μίλησε στην εκπομπή Dot. για την δουλειά του, την καριέρα του, αλλά και τον εαυτό του.

Ο Άγγελος Μπράτης ρωτήθηκε και τα περιβόητα “Brati’s Girls” και ποια χαρακτηριστικά έχουν, με τον σχεδιαστή να απαντά: “Το Brati’s Girl, όρο τον οποίο δεν εφηύρα εγώ αλλά τα κορίτσια, είναι attitude δεν είναι συγκεκριμένο μοντέλο. Το attitude του Brati’s Girl είναι ότι είσαι ανεξάρτητη, φοράς τα ρούχα σου και κάνεις fun, έχεις μια άνετη σεξουαλικότητα, γιατί τα ρούχα μου έχουν γυμνές πλάτες, είναι ανάλαφρα, δεν είναι για το γραφείο”.

Δήλωσε, επίσης, ότι του αρέσουν τα καινούργια ξεκινήματα στη ζωή του, ότι έχει αλλάξει πολλές πόλεις, δουλειές, ατελιέ, αλλά στις σχέσεις του είναι πολύ σταθερός. “Μακροχρόνιες σχέσεις είχα πάντα. Η μεγαλύτερη ήταν 10 χρόνια”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε, επίσης, σε ένα περιστατικό στις αρχές του GNTM 2, όταν λύγισε με μία διαγωνιζόμενη που είχε υποστεί bullying, λέγοντας: “Μου βγήκε αυθόρμητα. Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα από τότε από πολλά νεαρά παιδιά που είναι στο σχολείο, που ζουν στην επαρχία. Μου γράφουν ότι εκείνη την μέρα μίλησα και για εκείνους, κάτι το οποίο είναι σημαντικό. Υπάρχει μεγάλος δρόμος ακόμη στην Ελλάδα για να απελευθερωθούν λίγο τα πράγματα και να σταματήσουν να ασχολούνται με τους άλλους, αλλά να ασχοληθούν με τον εαυτό τους”.

Επίσης, ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για την προσωπική του ζωή και το πώς τον αντιμετωπίζουν τα media στο κομμάτι αυτό. Όπως είπε: “Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τα προσωπικά μου, δεν τα μοιράζομαι. Φοβήθηκα με την τηλεόραση ότι μπορεί να το χάσω αυτό το κομμάτι. Αλλά ευτυχώς επειδή είμαι άντρας και είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα. Αν ήμουν στρέιτ θα είχαν βρει την κοπέλα μου και αν ήμουν γυναίκα, θα είχαν βρει τα πάντα. Φοβούνται μήπως χάσουν κάνα “πελατάκι”, αντί να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Ο κόσμος έχει προχωρήσει, ο καθένας αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή. Οι άνθρωποι δεν κρίνονται από αυτό, κρίνονται από το ήθος τους και τους τρόπους τους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα