Αγνώριστη η Καλομοίρα – Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της

Αγνώριστη η Καλομοίρα – Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της
Καλομοίρα PAPADAKIS PRESS

Με ανανεωμένη εμφάνιση επέστρεψε στην Ελλάδα η Καλομοίρα, η οποία κάνει πρόβες για το act της στο MadWalk 2022. Δείτε την θεαματική αλλαγή της τραγουδίστριας.

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτή την περίοδο η Καλομοίρα, καθώς αναμένεται να συμμετάσχει στο MadWalk 2022 με μία εμφάνιση – έκπληξη.

Ωστόσο, αυτό που έχει κάνει μέχρι στιγμής έκπληξη στους θαυμαστές της, είναι η ανανεωμένη της εμφάνιση, αφού η διάσημη τραγουδίστρια προχώρησε σε μια μεγάλη αλλαγή.

Συγκεκριμένα, έκοψε τα μαλλιά της καρέ και τα έβαψε ξανθά πλατινέ, με αποτέλεσμα να είναι αγνώριστη. Ήθελα μια αλλαγή. Ξύπνησα ένα πρωί και ήθελα να τα αλλάξω. Αποφάσισα να τα κόψω και να γίνω ξανθιά”, είπε η ίδια.

Αναφερόμενη στην εμφάνισή της στο MadWalk 2022, η ίδια ανέφερε: Θα είναι έκπληξη η εμφάνισή μου στο MadWalk, θα δείτε μια άλλη Καλομοίρα. Δεν έχω άγχος, αλλά έχω άγχος που δεν έχω άγχος. Θα δείτε πολλά, δεν λέω τίποτα. Αλλά έχουμε κάνει κάτι μαγικό, πιστεύω θα αρέσει πολύ. Θα δείτε κάτι διαφορετικό από μένα”.

Σε άλλες δηλώσεις της, η Καλομοίρα ανέφερε πως χαίρεται πολύ που βρίσκεται στην Ελλάδα. Η Ελλάδα μου είχε λείψει πολύ, κάθε φορά που βρίσκω τον χρόνο παίρνω το αεροπλάνο και έρχομαι. Νιώθω ότι είναι το σπίτι μου και εδώ, είπε.

Τέλος, σε ερώτηση για το εάν θα ξαναπήγαινε στη Eurovision, απάντησε:Ναι θα πήγαινα ξανά γιατί θέλω τα παιδιά μου να με δουν πάνω σε αυτή τη σκηνή μια μέρα, αλλά αν είναι να συμβεί”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα