Αγνώριστη: Η Μαρία του “My Style Rocks” ήταν στο πρώτο “Next Top Model” το 2009

Αγνώριστη: Η Μαρία του “My Style Rocks” ήταν στο πρώτο “Next Top Model” το 2009
Η Μαρία Ίλτσεβιτς Instagram @maria_iltsevich / Youtube

Η Μαρία Ίλτσεβιτς είχε συμμετάσχει στο πρώτο ελληνικό "Next Top Model" και είχε φτάσει στην τελική τριάδα. Πέρασαν 11 χρόνια και έχει αλλάξει πολύ.

Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα (31/08) ο νέος κύκλος του “My Style Rocks” στον ΣΚΑΙ και ανάμεσα στα κορίτσια που καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν στιλ στην κριτική επιτροπή, είδαμε και ένα πρόσωπο σχετικά γνώριμο.

Μία από τις 10 παίκτριες της νέας σεζόν του ριάλιτι μόδας είναι η 34χρονη Μαρία Ίλτσεβιτς από τη Μυτιλήνη και το βιογραφικό της στο παιχνίδι αναφέρει:

Γεννήθηκε στη Ρωσία αλλά ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Στα 18 της αποφάσισε να κάνει την επανάστασή της και να ακολουθήσει τα όνειρά της. Βρέθηκε με δύο βαλίτσες στο χέρι και χρειάστηκε να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες μέχρι να τα καταφέρει. Το My Style Rocks είναι για εκείνη μια ακόμα πρόκληση. Ένα στοίχημα με τον εαυτό της. Θέλει να δείξει πως δεν πρέπει να σταματάμε να ονειρευόμαστε ποτέ. Και πως μια κοπέλα που ξεκίνησε από το μηδέν μπορεί να φτάσει… γιατί όχι; Ακόμα και στην κορυφή”.

Αν την προσέξουμε καλύτερα, θα δούμε πως η Μαρία δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στην τηλεόραση, καθώς την είχαμε δει πριν από περίπου 11 χρόνια στο πρώτο ελληνικό “Next Top Model” που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το 2009.

Η Μαρία τότε ήταν 23 χρονών και είχε μπει στο ριάλιτι μοντέλων λίγο αργότερα από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, ενώ είχε πολλές δυνατότητες, σύμφωνα με όσα της έλεγαν οι κριτές.

Θυμόμαστε, επίσης, πως η τότε δεν είχε καταφέρει να ακολουθήσει τις συμπαίκτριές της στο ταξίδι της παραγωγής στο Μιλάνο, καθώς είχε ένα θέμα με το διαβατήριό της στην Ελλάδα.

Κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική τριάδα του “Next Top Model”, ενώ σήμερα ασχολείται ακόμη με το modelling σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα