Αγνώριστη η Τζέσικα Σίμπσον – Έχασε 45 κιλά μετά την απεξάρτηση από το αλκοόλ

Αγνώριστη η Τζέσικα Σίμπσον – Έχασε 45 κιλά μετά την απεξάρτηση από το αλκοόλ
Τζέσικα Σίμπσον Instagram / @jessicasimpson

Τεράστια είναι η αλλαγή στην εμφάνιση της Τζέσικα Σίμπσον, όπως φαίνεται στις τελευταίες της φωτογραφίες στο Instagram. Η κατάθεση ψυχής που έκανε πριν από λίγες μέρες για την μάχη της με το αλκοόλ.

Αγνώριστη είναι πλέον η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός Τζέσικα Σίμπσον, η οποία έχει καταφέρει να χάσει 45 κιλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μετά την απεξάρτησή της από το αλκοόλ.

Η διάσημη Αμερικανίδα ξάφνιασε τους 5.7 εκατομμύρια followers με τις φωτογραφίες που ανέβασε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς η εμφάνισή της είναι πια πολύ διαφορετική.

Στις τελευταίες τις αναρτήσεις, η ίδια ποζάρει με skinny jeans εμφανώς αδυνατισμένη, τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο, με τους φαν της να εντυπωσιάζονται από την μεγάλη αλλγή της.

Το πρόβλημα με το αλκοόλ

Ένα μήνα πριν, η Τζέσικα Σίμπσον είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της από τέσσερα χρόνια πριν, στην οποία ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένη. Η ίδια είχε εξομολογηθεί την μάχη της με το αλκοόλ και το πώς κατάφερε να βρει τον εαυτό της μετά από χρόνια.

“Αυτό το άτομο τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου 2017 ήταν μια αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου. Είχα τόση τόσα πράγματα να ξεκλειδώσω και να εξερευνήσω για τον εαυτό μου. Ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι θα επέτρεπα στον εαυτό μου να πάρει πίσω το φως μου, να κερδίσω την εσωτερική μου μάχη με τον αυτοσεβασμό και προχωρήσει σε αυτόν τον κόσμο με διαύγεια. Προσωπικά, για να το κάνω αυτό χρειάστηκε να σταματήσω να πίνω αλκοόλ, γιατί το μυαλό και την καρδιά μου να έκαναν κύκλους κύκλους προς την ίδια κατεύθυνση και ειλικρινά ήμουν εξουθενωμένη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 4 χρόνια! Αισθάνομαι σαν να πέρασαν 2. Νομίζω ότι αυτό είναι καλό. Χα. Υπάρχει τόσο μεγάλο στίγμα γύρω από τη λέξη αλκοολισμός ή την ταμπέλα του αλκοολικού. Η πραγματική δουλειά που έπρεπε να γίνει στη ζωή μου ήταν να αποδεχτώ στην πραγματικότητα την αποτυχία, τον πόνο, τη συντριβή και το σαμποτάζ του εαυτού μου. Το ποτό δεν ήταν το θέμα. Εγώ ήμουν. Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Δεν σεβόμουν τη δική μου δύναμη. Σήμερα το κάνω. Έχω αποδεχτεί τα κομμάτια της ζωής μου που είναι απλά λυπηρά”, είχε πει μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα