Άγριες Μέλισσες – Νέος μεγάλος έρωτας στη σειρά – Τι αποκάλυψε ο Στάνκογλου

Άγριες Μέλισσες – Νέος μεγάλος έρωτας στη σειρά – Τι αποκάλυψε ο Στάνκογλου
Γιάννης Στάνκογλου ως Θωμάς Κυπραίος Youtube

Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε σε συνέντευξη του τον νέο μεγάλο έρωτα που θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας μετά τις γιορτές.

Ο Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξή του προέβη σε αποκαλυπτικές δηλώσεις για τη σειρά “Άγριες Μέλισσες“.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε “Έρχεται άγριος έρωτας στη σειρά του ANT1. Ο Θωμάς κρατάει στο χέρι την Ελένη και με τη δύναμή του την κερδίζει”. Όπως αποκαλύπτει δηλαδή ο ηθοποιός ο “Κυπραίος” και η “Ελένη” θα είναι μαζί.

Με την Μαρία Κίτσου έχουν συνυπάρξει και ως θεατρικό ζευγάρι στον “Ηλίθιο” του Ντοστογιέφσκι. “Είναι πολύ ταλαντούχο πλάσμα και πολύ καλή συνάδελφος η Μαρία. Και μαζί ένα υπέροχο παιδί, που «ανθίζει» εντυπωσιακά”.

Όπως αναφέρει ο ηθοποιός ο μεγάλος έρωτας θα “ανθίσει” στις οθόνες μας μετά τις γιορτές.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι καταιγιστικές. Όσον αφορά το σημερινό επεισόδιο ισχύει το ίδιο.

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει τον Λάμπρο να μη χαλάσει τον γάμο του για χάρη της Ελένης. Η Θεοδοσία έρχεται αντιμέτωπη με αυτή την αλήθεια και αποφασίζει να αντιδράσει δυναμικά.

Η εμφάνιση ενός νέου ιατροδικαστή θα ταράξει τον Προύσαλη καθώς δείχνει αποφασισμένος να ανοίξει πάλι την υπόθεση του Γιάννου. Η Ασημίνα περνάει δύσκολα στο σπίτι των Σεβαστών, αφού το μυθιστόρημα του Νικηφόρου θα ξεκινήσει νέα κόντρα μεταξύ τους.

Ο Νικηφόρος μαθαίνει από τον Κυπραίο τα αισθήματά του για την Ελένη μόνο που σύντομα αυτό θα φτάσει και στα αυτιά της Μυρσίνης. Ο Λάμπρος φέρνει την Ελένη μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Θα καταφέρει αυτήν τη φορά ο έρωτάς τους να γκρεμίσει όλα τα εμπόδια;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα