Άγριο ξεκατίνιασμα Ερμίδου – Αμανατίδου: Βαριές κατηγορίες

Άγριο ξεκατίνιασμα Ερμίδου – Αμανατίδου: Βαριές κατηγορίες

Η Ειρήνη Ερμίδου "ξεσπάθωσε" κατά της Άννας Αμανατίδου, όταν την αποκάλεσε "κατσαρίδα" στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η Ερμίδου απαντά με πολύ βαριές κουβέντες.

Άγρια κόντρα με βαριές κουβέντες ανάμεσα στις δύο πρώην παίκτριες του Greece’s Next Top Model, την Ειρήνη Ερμίδου και την Άννα Αμανατίδου.

Η Άννα Αμανατίδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και λίγο πριν από τη συνέντευξη, πέρασε από το καθιερωμένο “ραντεβού” με την ομάδα της εκπομπής, τις “Μύγες”. Είναι γνωστό πως οι “Μύγες” κάνουν πάντοτε πολύ άβολες ερωτήσεις στους καλεσμένους, μεταξύ σοβαρού και αστείου. Μία από τις αμήχανες ερωτήσεις που έκαναν στην Άννα, οδήγησαν την πρώην παίκτρια του GNTM να απαντήσει πως μία κατσαρίδα είναι πιο όμορφη από την πρώην συμπαίκτριά της, την Ειρήνη Ερμίδου.

Η Ειρήνη Ερμίδου ενημερώθηκε για το περιστατικό και, χωρίς να χάσει χρόνο, “ξεσπάθωσε” εναντίον της Άννας μέσα από τα Insta Strories της. Της επιτέθηκε υπενθυμίζοντάς της πόσο την βοήθησε και την νοιάστηκε όσο ήταν μαζί μέσα στο παιχνίδι, την ειρωνεύτηκε για το ότι στη δοκιμασία με το φιλί το “έπαιζε δύσκολη” και προχώρησε σε πολύ πιο σημαντικές κατηγορίες, λέγοντας πως στο πλατό του GNTM ανεχόταν σχόλια για τις “μπουτάρες” της από έναν 40χρονο. Η Ερμίδου ήταν αρκετά εριστική, όπως μπορείτε να δείτε και στα stories παρακάτω:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα