Ακρίτα για Διαβάτη: Φοβάμαι ότι η υστεροφημία της θα είναι “δεν τον ξέρω αυτόν, ποιος είναι”

Ακρίτα για Διαβάτη: Φοβάμαι ότι η υστεροφημία της θα είναι “δεν τον ξέρω αυτόν, ποιος είναι”
Χρυσούλα Διαβάτη και Νικήτας Τσακίρογλου Papadakis Press

Η Έλενα Ακρίτα, στο 17ο Podcast της στο NEWS 24/7, σχολιάζει τις δηλώσεις του Νικήτα Τσακίρογλου περί "αγαπητών συναδέλφων" για Λιγνάδη - Φιλιππίδη και απαντά στη Χρυσούλα Διαβάτη για τη φράση "δεν τον ξέρω".

Σίγουρα κάποια στιγμή θα έχετε ακούσει τη Χρυσούλα Διαβάτη να απαντά σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς της φαίνεται ο τάδε και ο δείνα με τη φράση “δεν τον ξέρω, ποιος είναι;”, με τις αντιδράσεις αυτές να γίνονται συχνά viral και να σχολιάζονται ποικιλοτρόπως από τις τηλεοπτικές κατά καιρούς παρέες.

Πιστή στο ραντεβού με τους ακροατές της, η Έλενα Ακρίτα επέστρεψε για ακόμη μία εβδομάδα, με το 17ο κατά σειρά επεισόδιο του Podcast της στο NEWS 24/7, Έλενα Ακρίτα – The Podcast και σε αυτό σχολιάζει τόσο την τοποθέτηση του Νικήτα Τσακίρογλου για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, όσο και την… αγαπημένη φράση της Χρυσούλας Διαβάτη που ισχυρίζεται, πως δεν γνωρίζει… κανέναν.

Και έρχεται σε αυτή την υπόθεση να τοποθετηθεί και ο Νικήτας Τσακίρογλου. Ο γνωστός καλός ηθοποιός, ο οποίος όπως μαθαίνουμε θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του MEGA, για τη ζωή του Άγιου Παΐσιου. Ο κ. Τσακίρογλου λοιπόν έκανε μία δήλωση για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη και λέει το εξής απλό: για μένα είναι αγαπητοί συναδελφοι και θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι. Ο καθένας πράττει αυτό που νομίζει και αυτό που επιτάσσει η ηθική του. Σε αυτή την περίπτωση πιστεύω ότι υπερέβαλαν εαυτόν έχοντας κάποια εξουσία στα χέρια τους“, ανέφερε αρχικά η Έλενα Ακρίτα στο 17ο Podcast της στο NEWS 24/7.

Χωρίς να κρύψει την έκπληξή της από τα λεγόμενα του ηθοποιού, η Έλενα Ακρίτα πρόσθεσε στη συνέχεια: “Δεν το πιστεύω αυτό που ακούω. Σκάνε τέτοια σκάνδαλα, μιλάμε για βιασμούς, μιλάμε για ενδεχόμενη σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων, μιλάμε για ΜΚΟ, για κρυμμένες ταυτότητες παιδιών, για προσφυγάκια και μεταναστάκια στην περίπτωση του Λιγνάδη που υπέστησαν τα πάνδεινα, μιλάμε για τον φερόμενο ως βιαστή Φιλιππίδη και έρχεται ο Τσακίρογλου και λέει ότι είναι αγαπητοί και θα παραμείνουν. Δηλαδή, ό,τι βρώμα βγει, αν βγει, στα δικαστήρια, θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι του κ. Τσακίρογλου. Άρα η ηθική του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη του ‘επέτασε’ αυτά που έκανε, αλλά θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι του κ. Τσακίρογλου. Να τους χαίρεστε κ. Τσακίρογλου. Μάλλον ζείτε σε άλλο πλανήτη. Όταν από εκεί που είστε διακτινιστείτε στον δικό μας πλανήτη, ελάτε να το συζητήσουμε αυτό“.

Με αφορμή τις δηλώσεις Τσακίρογλου, η Έλενα Ακρίτα αναφέρθηκε και στη σύζυγο του Νικήτα Τσακίρογλου και καταξιωμένη ηθοποιό, Χρυσούλα Διαβάτη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “δυστυχώς φοβάμαι ότι η υστεροφημία της θα είναι ‘δεν τον ξέρω αυτόν, ποιος είναι;'”. Και εξήγησε λέγοντας: “Αν θυμάστε καλά, η κ. Διαβάτη όταν κάποιος της ξίνιζε ή δεν της άρεσε, εντελώς αφ’ υψηλού έλεγε ‘δεν τον ξέρω αυτόν, ποιος είναι;’ Κυρία Διαβάτη δεν έχει σημασία αν τον ξέρετε ή όχι εσείς, εμείς οι υπόλοιποι τους ξέρουμε και δεν ξέρω αν είστε και εσείς στον ίδιο πλανήτη με τον άντρα σας και δεν ξέρετε κανέναν. Όταν λέτε ότι δεν ξέρετε τον Ρουβά, το πρόβλημα δεν είναι του Ρουβά είναι δικό σας. Ζείτε αλλού“.

Κάνε subscribe στο Έλενα Ακρίτα – The Podcast, στο Spotify για να έχεις την ευκαιρία να ακούσεις πρώτος το επόμενο επεισόδιο που έρχεται κάθε Τετάρτη, αποκλειστικά από το NEWS 24/7.

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Apple Podcasts, Google Podcasts.

Διάβασε την Έλενα Ακρίτα και στη στήλη της στο NEWS 24/7.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα