Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Οι σπουδαίοι γονείς του Άλκη, ο Λιγνάδης και το γέλιο του Λιβανού

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Οι σπουδαίοι γονείς του Άλκη, ο Λιγνάδης και το γέλιο του Λιβανού

Η Έλενα Ακρίτα στο 17ο Podcast της, μιλά για το μεγαλείο των γονιών του 19χρονου Άλκη, το σκοτάδι που νικά το φως στην υπόθεση Λιγνάδη και την περηφάνεια του Σπήλιου Λιβανού και του Πέτρου Δούκα για τα τριχίλιαρα στην Ηλεία.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Το Podcast της Έλενας Ακρίτα

Αυτή την εβδομάδα η Έλενα Ακρίτα, υποκλίνεται στο μεγαλείο των γονιών του 19χρονου Άλκη και εξηγεί γιατί δεν αγαπά πια όπως παλιά τον ΠΑΟΚ. Δηλώνει απαισιόδοξη για το αν θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση Λιγνάδη και γελάει πικρά με τα χάχανα του Πέτρου Δούκα και του Σπήλιου Λιβανού.

Τι θα ακούσεις στο 17ο επεισόδιο του Podcast:

Σκύβω ταπεινά το κεφάλι μπροστά στους γονείς του Άλκη. Δήλωσαν ότι δεν “κρατάμε κακία σε κανέναν”. Δεν θα μπορούσα να έχω τη δική τους μεγαλοψυχία.

Φασιστικές ομάδες επωάζονται μέσα στους αθλητικούς συλλόγους. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί εμπλέκονται με αντιεμβολιαστές και “μακονομάχους”.

Κυκλοφορούν με λοστούς και μαχαίρια και εμείς σχολιάζουμε αν είναι Έλληνας ή Αλβανός. Είναι συμμορίτες και φίδια του φασισμού.

Όσο και αν αγαπώ τον ΠΑΟΚ, δεν είναι δυνατόν να κάνω ότι δεν τα βλέπω αυτά γιατί στη μνήμη μου έχω έναν άλλο ΠΑΟΚ, μιας άλλης εποχής.

Πρέπει να παλεύουμε για την ευνομία, αλλά όχι για να τιμωρήσουμε τους παραβάτες να κάνουμε την κοινωνία ακόμα πιο παραβατική. Έλεος και ντροπή δεν θα γίνουμε σαν και αυτούς.

Αρχίζει η δίκη του Λιγνάδη. Για να ανοίξουν το σπίτι του πήγαμε καλά σαράντα. Που σημαίνει ότι υπήρχε όλος ο χρόνος να σβήσουν  τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Το σκοτάδι στην Ελλάδα φαίνεται να είναι πιο ισχυρό και να νικά το φως.

Τόλμησε η Μενδώνη να με ειρωνευτεί όταν είπα πρώτη ότι παραιτείται ο Λιγνάδης από το Εθνικό Θέατρο.

Ο Νικήτας Τσακίρογλου είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι είναι “αγαπητοί συνάδελφοι και θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι”, μετά από όλα όσα έχουν γίνει. Δεν το πιστεύω αυτό που ακούω.

Η Χρυσούλα Διαβάτη, αν και εξαιρετική ηθοποιός, δυστυχώς κινδυνέυει να μείνει στην ιστορία ως η κυρία “δεν τον ξέρω”.

Δούκας και Λιβανός χασκογελάγανε και λέγανε ότι η ΝΔ πήρε τις εκλογές μετά τις πυρκαγιές στην Ηλεία επειδή μοίραζε σακούλες με λεφτά. Νέες λαμπρές σελίδες προστέθηκαν στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα