Ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία η Σακίρα – Αποκάλυψε πρόβλημα στις φωνητικές χορδές

Ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία η Σακίρα – Αποκάλυψε πρόβλημα στις φωνητικές χορδές
FILE - In this May 16, 2017 photo, Colombian performer Shakira poses for a portrait in New York to promote her 11th album "El Dorado". Shakira leads nominations to Latin American Music Awards with 9 nods, followed by Maluma with 8. Despacitos hit-makers Luis Fonsi and Daddy Yankee got 5 noms each. (Photo by Victoria WIll/Invision/AP) Photo by Victoria WIll/Invision/AP

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια ανακοίνωσε στο instagram την αναβολή των εμφανίσεών της

Ακυρώνονται οι εμφανίσεις της Σακίρα, λόγω ιατρικού προβλήματος της τραγουδίστρια με τις φωνητικές της χορδές.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram, η προγραμματισμένη περιοδεία της με τίτλο, “El Dorado World Tour”, που ήταν να γίνει τον Ιανουάριο ακυρώνεται και όπως όλα δείχνουν θα γίνει το καλοκαίρι. Η τραγουδίστρια έχει ένα πρόβλημα στις φωνητικές της χορδές που δεν της επιτρέπει να βγει στη σκηνή και να ερμηνεύσει τα τραγούδια της, ενώ οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση για κάποιο χρονικό διάστημα προκειμένου να επανέλθει.

Αυτά ανέφερε και η ίδια στη μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (27/12)… στεναχωρώντας τους φανς της ανά τον κόσμο που περίμεναν να τη δουν. “Υπόσχομαι να σας προσφέρω τον καλύτερο εαυτό μου από τη στιγμή που θα ανέβω στη σκηνή και μετρώ τις ημέρες μέχρι εκείνη την ώρα” σχολιάζει κλείνοντας.

Photo by Victoria WIll/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα