Άλεκ Μπάλντουιν: Πιθανόν να του ασκηθούν ποινικές διώξεις για την ανθρωποκτονία της Χαλίνα Χάτσινς

Άλεκ Μπάλντουιν
Άλεκ Μπάλντουιν AP

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς ίσως βρεθεί ο Άλεκ Μπάλντουιν. Η εισαγγελέας αναμένει την τελική έκθεση από το γραφείο του σερίφη. Τι απαντά ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν (Alec Baldwin) ίσως βρεθεί αντιμέτωπος με ποινικές διώξεις για τον θανατηφόρο τραυματισμό της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», σύμφωνα με την εισαγγελέα της κομητείας Σάντα Φε, Mary Carmack-Altwies.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Οικονομικού Συμβουλίου του Νέου Μεξικού που πραγματοποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου, η εισαγγελέας ζήτησε και πήρε έκτακτη χρηματοδότηση για τη συνέχιση της έρευνας σχετικά με την τραγωδία που έλαβε χώρα στις 21 Οκτωβρίου.

ADVERTISING

Σύμφωνα με βίντεο της συνεδρίασης που είδε το People η εισαγγελέας ανέφερε ότι «βρισκόμαστε εν αναμονή ίσως και λίγων ημερών πριν λάβουμε την τελική έκθεση από το γραφείο του σερίφη» και «ενδεχομένως να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε ένα έως τέσσερα άτομα».

Σε επιστολή της προς το Οικονομικό Συμβούλιο του Νέου Μεξικού, που δημοσίευσε το Deadline, αναφέρει ότι: «ένας από τους πιθανούς κατηγορούμενους είναι ο γνωστός ηθοποιός 'Αλεκ Μπάλντουιν», προσθέτοντας ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν τέσσερις ξεχωριστές ποινικές δίκες.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού Λουκ Νίκας (Luke Nikas) δηλώνει μέσω του PEOPLE ότι «η εισαγγελέας έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει λάβει την έκθεση του σερίφη ούτε έχει λάβει αποφάσεις... Πρέπει να της δοθεί ο χρόνος να εξετάσει το θέμα χωρίς αβάσιμες εικασίες και υπονοούμενα».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άλεκ Μπάλντουιν, Δικαιοσύνη, Σινεμά, κινηματογράφος
SHARE:

24Media Network