Αλέκος Συσσοβίτης: Θυμάται τη μητέρα του και συγκινείται – “Δεν έζησα στο εξωτερικό για εκείνη”

Αλέκος Συσσοβίτης: Θυμάται τη μητέρα του και συγκινείται – “Δεν έζησα στο εξωτερικό για εκείνη”
Αλέκος Συσσοβίτης glomex

Νοσταλγία έφερε στο πλατό του "Στούντιο 4" ο Αλέκος Συσσοβίτης ο οποίος έκανε τη δική του αναδρομή και μοιράστηκε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Στον καναπέ του “Στούντιο 4” της ΕΡΤ κάθισε το μεσημέρι της Τρίτης (10/01) ο Αλέκος Συσσοβίτης και μίλησε για τα εφηβικά και ανήσυχα χρόνια στη Θεσσαλονίκη, τη ζωή στη Μύκονο, την καριέρα του μοντέλου που ακολούθησε πριν γίνει ηθοποιός αλλά για τη σχέση του με τη μητέρα του.

Ερωτηθείς για το πώς ήταν ο ίδιος λίγο μετά την εφηβεία του, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε πως ήταν “άστοχος και λίγο μοιρολάτρης”, εξηγώντας γιατί δεν πίστευε αυτό που λέει ο Κοέλο ότι το σύμπαν συγκλίνει για να γίνουν τα πράγματα για εμάς.

“Στη Θεσσαλονίκη ένιωθα μία ιδιαίτερη ανησυχία, ήμασταν πολύ έντονα παιδιά και σαν να μην μας χώραγε ο τόπος. Ήθελα πραγματικά να ανοίξω τα φτερά και να πάω να δω πού θα με βγάλει. Τότε θέλαμε να ζήσουμε μια καλύτερη ζωή,

“Πραγματικά δοκιμάζαμε να ταξιδέψουμε σε μία ανοιχτή θάλασσα, δεν είχα όμως κάτι κατά νου. Τότε, εκείνη την εποχή θέλαμε απλά να ζήσουμε μία καλύτερη ζωή, το ευ ζην κοιτάγαμε”, ανέφερε στη συνέχεια.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην πρώτη επαφή που είχε με το νησί της Μυκόνου, όπου την επισκέφθηκε για να βρει δουλειά και κατέληξε να μείνει εκεί για τέσσερις μήνες. “Δούλεψα λάτζα σε ένα εστιατόριο και μετά πήγαινα σε ένα μαγαζί που λάτρευα, ένα αυθεντικό ροκάδικο. Σαν θαμώνας από μικρός πήγαινα και καθόμουν δίπλα στον DJ και μία ημέρα ο DJ τσακώθηκε με το αφεντικό και μου πρότεινε να παίξω εγώ στη θέση του. Δούλευα στο εστιατόριο και μετά έπαιζα μουσική μέχρι το πρωί. Ήμουν τότε 16-17 χρονών. Δούλεψα τέσσερα χρόνια πάνω από τα πικ απ”, δήλωσε ο ηθοποιός και αναφέρθηκε και στην καριέρα του ως μοντέλο και τη συνεργασία του με τον Thierry Mugler.

Μιλώντας για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, όπου όπως είπε κοιμόταν στην κουζίνα του 40 τ.μ. σπιτιού της οικογένειάς του, ο Αλέκος Συσσοβίτης θυμάται με νοσταλγία τα συγκεκριμένα χρόνια, εξηγώντας πως “η φύση του ανθρώπου είναι να είναι γκρινιάρης σε αυτά που έχει. Δεν κοιτάμε τα καλά μας, κοιτάμε τα τρία κακά μας. Αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία μας. Έχει μία τάση στη θλίψη και την κατάθλιψη ο άνθρωπος γιατί ενδόμυχα γνωρίζει ότι κάποια στιγμή θα φύγει από τη ζωή, οπότε αυτό επισκιάζει όλη του την πορεία, όλη τη διαδρομή του. Εδώ λένε οι γιατροί ότι από το πρώτο κλάμμα γνωρίζει ότι αυτός ο κύκλος θα κλείσει κάποια στιγμή”.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση του με τη μητέρα του, η οποία έφυγε από τη ζωή από Αλτσχάιμερ και όπως είπε, “μέχρι τα τελευταία της υπήρχε αυτή η εξάρτηση, η δέσμευση, την οποία νοσταλγώ και λατρεύω”.

“Όταν έλειπα μεγάλα διαστήματα η μητέρα μου ταλαιπωρούνταν πάρα πολύ, πονούσε πολύ, έκλαιγε και απλά με άφηνε να κάνω την πορεία μου. Δεν ήμουν όμως εξαφανισμένος, είχα έρωτα με τη μητέρα μου. Το Οιδιπόδειο ήταν αμφίδρομο. Κάποια στιγμή ήθελα να φύγω στην Αμερική, δεν έφυγα γιατί οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να είμαι κοντά“, δήλωσε και παραδέχθηκε πως ενώ είχε αρκετές ευκαιρίες να ζήσει στο εξωτερικό δεν το έκανε για εκείνη, χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα