Alexander Rybak: “Δεν μπορούσα να φάω, να ανασάνω ακόμα και να σκεφτώ”

Alexander Rybak: “Δεν μπορούσα να φάω, να ανασάνω ακόμα και να σκεφτώ”
Ο Alexander Rybak (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο νικητής της Eurovision του 2009, Alexander Rybak, σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον εθισμό του στα υπνωτικά και την αποτοξίνωση.

Συγκλόνισε πριν από μερικές μέρες ο νικητής της Eurovision του 2009, Alexander Rybak, με την αποκάλυψή του πως τα τελευταία 11 χρόνια ήταν εθισμένος στα υπνωτικά και τα αντικαταθλιπτικά. Ο τραγουδιστής, που είχε κερδίσει εκπροσωπώντας την Νορβηγία με το τραγούδι “Fairytale”, εξομολογήθηκε τον “Γολγοθά” του και είπε πως τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε αποτοξίνωση.

Σε συνέντευξή του στο Open, ο Alexander Rybak, σχολίασε την σοκαριστική ανάρτησή του και περιέγραψε πώς ξεκίνησε ο εθισμός του, λέγοντας:

“Όταν κέρδισε την Eurovision μου ήταν πολύ δύσκλο να χαλαρώσω και να κοιμάμαι, οπότε ξεκίνησα να παίρνω αντικαταθλιπτικά και μετά αύξησα τη δόση και μετά κι άλλο. Το σώμα μου αρρώσταινε κάθε μέρα. Το βράδυ έπαιρνα τα υπνωτικά και κοιμόμουν, μα την επόμενη μέρα που έφευγε η επήρεια, δεν μπορούσα να φάω, να ανασάνω ακόμα και να σκεφτώ. Εδώ και πέντε μήνες βρίσκομαι σε αποτοξίνωση και αισθάνομαι ήδη καλύτερα”.

Αναφερόμενος στην Eurovision του 2018, που εκπροσώπησε ξανά την Νορβηγία, είπε: 

“Όταν εκπροσώπησα την Νορβηγία το 2018, πριν δύο χρόνια, μου ήταν πολύ δύσκολο να χαμογελάσω στη σκηνή, γιατί όλα ήταν σκοτεινά μέσα στο μυαλό μου και γύρω μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω ξανά, το άγχος και όλος ο κόσμος γύρω μου… Είδα, όμως, τους χορευτές μου και την ομάδα μου να χαμογελάνε και να είναι χαρούμενοι και είπα πάμε να το κάνουμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα