Αναστασία Καίσαρη: Ο υπέρλαμπρος και χλιδάτος γάμος με Βέλγο επιχειρηματία

Αναστασία Καίσαρη: Ο υπέρλαμπρος και χλιδάτος γάμος με Βέλγο επιχειρηματία
Η Αναστασία Καίσαρη με το νυφικό της Instagram / @celiakritharioti

Η Αναστασία Καίσαρη, κόρη του δημοφιλούς κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη, παντρεύτηκε τον Thomas Persy, κάνοντας δύο γάμους. Οι τελετές, τα νυφικά και οι φωτογραφίες της Σήλιας Κριθαριώτη.

Η Αναστασία Καίσαρη, κόρη του πασίγνωστου κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της με έναν διπλό γάμο, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Η πανέμορφη Αναστασία, η οποία ασχολείται και η ίδια με τον χώρο του κοσμήματος, ως σχεδιάστρια κοσμημάτων, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Thomas Persy, που είναι Βέλγος επιχειρηματίας. Ο Thomas Persy είναι Βέλγος, κατάγεται όπως γράφεται από γνωστή οικογένεια του Βελγίου και εργάζεται στις επιχειρήσεις της LVMH του Γάλλου μεγιστάνα Μπερνάρντ Αρνό.

Το ζευγάρι έκανε δύο τελετές: έναν καθολικό γάμο την Παρασκευή στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας σε κλειστό κύκλο και έναν ορθόδοξο γάμο, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στον Ιερό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό και ήταν καλεσμένοι γνωστοί Αθηναίοι, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του.

Η Αναστασία Καίσαρη φόρεσε διαφορετικά νυφικά στις δύο τελετές, τα οποία ήταν δημιουργίες της γνωστής σχεδιάστριας μόδας Σήλιας Κριθαριώτη, η οποία, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολλές φωτογραφίες της νύφης.

Στα καρέ της φαίνονται και τα δύο νυφικά που φόρεσε η Αναστασία Καίσαρη, τα οποία είναι εντελώς διαφορετικά. Το μεν πρώτο, που φόρεσε τον καθολικό γάμο, ήταν ιδιαίτερα μοντέρνο, σε ίσια γραμμή και με μεγάλους όγκους στους ώμους, ενώ το δεύτερο, του ορθόδοξου γάμου, ήταν πιο κλασικό, με μικρά κουμπιά μπροστά και κλειστό λαιμό, ενώ θύμιζε νυφικό βασιλικού γάμου.

Δείτε φωτογραφίες:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα