Ανδρέας Μικρούτσικος: Παίρνει εξιτήριο την Παρασκευή – Πώς είναι η υγεία του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Παίρνει εξιτήριο την Παρασκευή – Πώς είναι η υγεία του
Ανδρέας Μικρούτσικος PAPADAKIS PRESS

Την Παρασκευή αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος παραμένει στον "Ευαγγελισμό" μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Καλύτερα στην υγεία του είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής βγήκε από την εντατική την περασμένη βδομάδα και από την Πέμπτη (21/10) βρίσκεται σε δωμάτιο του νοσοκομείου.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Super Katerina”, από τη μέρα που μπήκε σε δωμάτιο είναι πολύ καλύτερα τόσο σωματικά και παθολογικά, όσο και ψυχολογικά.

“Παίρνει ένα ισχυρό κοκτέιλ αντιβίωσης, την οποία θα σταματήσει αύριο, Τρίτη (26/1). Αν από ‘κει και πέρα, για τρεις μέρες, παραμείνει απύρετος, τότε θα βγει από το νοσοκομείο. Έτσι, αναμένεται να πάρει εξιτήριο την ερχόμενη Παρασκευή (29/10)”, ανέφερε σχετικά το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Μάλιστα, υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες, ο ίδιος έκανε παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μιλώντας μέσα από το νοσοκομείο και δηλώνοντας με χιούμορ: “Είμαι η εφτάψυχη γάτα των παρουσιαστών”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version