Άννα Αμανατίδου: Στα 17 μου με προσέγγισαν “διαφορετικά”, αλλά είχα έτοιμη απάντηση

Άννα Αμανατίδου: Στα 17 μου με προσέγγισαν “διαφορετικά”, αλλά είχα έτοιμη απάντηση

Η πολυσυζητημένη πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τις επόμενες δουλειές της στο μόντελινγκ, αλλά και για άσεμνες προτάσεις που δέχτηκε στο παρελθόν.

Η Άννα Αμανατίδου, πρώην παίκτρια του GNTM, μπορεί να μην κέρδισε τον τίτλο του Next Top Model, ωστόσο, κέρδισε τις καρδιές πολλών τηλεθεατών και ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, όταν βρισκόταν στο ριάλιτι μόδας, αλλά και όταν αποχώρησε.

Η ίδια ασχολείται ενεργά με τον χώρο του μόντελινγκ, κάνοντας φωτογραφίσεις, διαφημίσεις, καμπάνιες και συνεχίζοντας, φυσικά, να δραστηριοποιείται έντονα στο Instagram. Η Άννα, λίγο καιρό μετά το παιχνίδι που την ανέδειξε, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τις κοπέλες του παιχνιδιού και για άσεμνες προτάσεις που έχει δεχτεί.

Σχετικά με την άμμο που έβαλε η Μέγκι πάνω στη φωτογραφία της, η Άννα απάντησε: “Τόσα που μου έχει σύρει η Μέγκι, καλοδεχούμενη κι η άμμος της. Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε το τι κάνει ο καθένας, θα χαθούμε στο τέλος”, ενώ σχετικά με το αν συναντήσει σε κάποια δουλειά μια πρώην συμπαίκτριά της με την οποία είχαν ίντριγκες, δήλωσε πως θα φερθεί ως επαγγελματίας.

Για τα παιδικά της χρόνια είπε πως εκείνο που θυμάται πιο έντονα είναι η περίοδος που δούλευε ως βοηθός με τον μπαμπά της, που είναι ταχυδακτυλουργός, ενώ αποκάλυψε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει σε περιοδικό μια φωτογράφισή της, που είναι αρκετά σέξι, αλλά όχι αισθησιακή. 

Σχετικά με το αν έχει δεχτεί άσεμνες προτάσεις, η Άννα είπε πως της έτυχε στο παρελθόν, όταν εκείνη ήταν 17 χρονών. Της είχαν προτείνει να πάει να δουλέψει ως γραμματέας, αλλά εννοούσαν κάτι άλλο. Η Άννα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, είχε έτοιμη την απάντηση και το “έκοψε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα