Anne Heche: Η αιτία θανάτου της ηθοποιού – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

Anne Heche: Η αιτία θανάτου της ηθοποιού – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα
H Anne Heche Chris Pizzello/Invision/AP

Η Anne Heche φέρεται να ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης, την ώρα που έγινε το τροχαίο ατύχημα, ωστόσο δεν ήταν αυτή η αιτία του θανάτου της.

Μία εβδομάδα μετά την αποσύνδεση της 53χρονης ηθοποιου Anne Heche από την μηχανική υποστήριξη, που την κρατούσε στην ζωή μετά το συγκλονιστικό τροχαίο, ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έρευνας για τα αίτια του θανάτου της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το nypost, η 53χρονη ηθοποιός πέθανε λόγω εισπνοής καπνού και εγκαυμάτων, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες.

Ακόμη, είχε ένα “κάταγμα στο στέρνο από αμβλύ τραύμα“, το οποίο θεωρείται συχνό στα τροχαία ατυχήματα, καθώς το στήθος ενός θύματος χτυπά το τιμόνι.

Tροχαίο για την ηθοποιό Anne Heche Youtube@KTLA5

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Anne Heche φέρεται να ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και πιθανώς φαιντανύλης, την ώρα που οδηγούσε το Mini Cooper της, όταν έγινε το τροχαίο που της στοίχισε την ζωή.

Υπενθυμίζεται, πως η Anne Heche έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (12/08) σε ηλικία 53 ετών μία εβδομάδα μετά το σοκαριστικό τροχαίο.

Η ηθοποιός δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις της αφού υπέστη φρικτά εγκαύματα στο δυστύχημα. Είχε κρατηθεί στη ζωή μέσω μηχανικής υποστήριξης, για να διατηρηθούν τα όργανά της για δωρεά, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version