Αντελίνα Βαρθακούρη: “Ναι, κάποιες παχύναμε και τα ρούχα δεν μπορούν να κάτσουν καλά”

Αντελίνα Βαρθακούρη: “Ναι, κάποιες παχύναμε και τα ρούχα δεν μπορούν να κάτσουν καλά”
Η Αντελίνα Βαρθακούρη youtube printscreen SKAI TV

Η παρουσιάστρια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σήμερα, ενώ παράλληλα κάλεσε τις followers της να μην απολογούνται για το σώμα τους.

Μια διαφορετική ανάρτηση έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα για την υγεία των σωμάτων των γυναικών, όπως κι αν αυτά είναι, τονίζοντας πως όλες οι γυναίκες θα πρέπει να είναι περήφανες για το σώμα τους.

Η παρουσιάστρια, η οποία έχει δεχτεί αρκετές φορές επικριτικά σχόλια για τα κιλά της, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα σήμερα, ώστε να μπορεί να αντεπεξέρχεται σε όλους του ρόλους που αναλαμβάνει, ενώ παράλληλα κάλεσε τις γυναίκες να μην απολογούνται σε κανέναν για το σώμα τους.

“Ναι κάποιες παχύναμε και τα ρούχα δεν μπορούν να κάτσουν καλά, το στήθος έπεσε και δεν είναι πλέον στητό, ναι κάποιες φορές δεν μπορούμε να είμαστε καταπληκτικές σε όλα, να κάποιες βγάλαμε ρυτίδες, ναι κάποιες φορές η φωνή μας είναι εκνευριστική, ναι μπορεί να μην αισθανόμαστε το ίδιο ποθητές, ναι δεν μας συμπαθούνε όλοι, ναι δεν είμαστε 1.80, ναι κάποιες δεν έκαναν παιδιά, ναι κάποιες έχασαν τη δουλειά τους, ναι κάποιες χώρισαν, ναι κάποιες απατήθηκαν”, έγραψε.

Ενώ συνέχισε: “Η καθεμία από εμάς γεννήθηκε για να προσφέρει κάτι διαφορετικό και όλες είμαστε χρήσιμες και ζωντανές! Πάρτε τη ζωή απ’ τα μαλλιά και παλέψτε. Σας προκαλώ να φτιάξετε η καθεμία την δική σας πρόταση με το ποια είστε και με το τι έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα και θα δείτε πως ο εαυτός σας αξίζει μια αγκαλιά. Χαμογελάστε, κοιτάξτε ψηλά και σήμερα είναι μια καινούργια μέρα, μια καινούργια αρχή, μια καινούργια ευκαιρία…όσο ζούμε μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και σε αυτό το ταξίδι θα ήθελα να είμαστε παρέα! Δικό challenge…να αδυνατίσω…το δικό σας;”.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα