Αντετοκούνμπο: Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα παίξει τον Greek Freak στην ταινία της Disney

Αντετοκούνμπο: Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα παίξει τον Greek Freak στην ταινία της Disney
O Γιάννης Αντετοκούνμπο AP

Βρέθηκαν οι τρεις ηθοποιοί που θα παίξουν τους ρόλους του Γιάννη Αντετοκούνμπο, της μητέρας και του πατέρα του για την αυτοβιογραφική ταινία του στην Disney.

Ο Ούτσε Αγκάντα θα πρωταγωνιστήσει ως το αστέρι του ΝΒΑ στην ταινία με τίτλο “Greek Freak” για την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ η Λάιντεντ Μπαντάκι εντάσσεται στην ταινία ως Βέρα, η μητέρα του μπασκετμπολίστα. Ο Ντέοο Οκενέι θα παίζει τον Τσαρλς, τον πατέρα του.

Η ταινία αναπτύσσεται από την Walt Disney Studios για την Disney Plus. Είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία της ζωής και της οικογένειας του Αντετοκούνμπο. Η παραγωγή θα ξεκινήσει αργότερα φέτος τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ.

Όσο για τον πρωταγωνιστή Αγκάντα, ο ρόλος του θα σηματοδοτήσει και το ντεμπούτο του στην οθόνη. Έκανε ακρόαση, αφού είδε μια σχετική ανακοίνωση στο Instagram.

Γεννημένος από Νιγηριανούς μετανάστες στην Ελλάδα, ο Αντετοκούνμπο ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην Ευρώπη πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ το 2013 για να παίξει για τους Milwaukee Bucks. Γρήγορα καθιερώθηκε ως σημαντικός παίκτης στην ομάδα και έκτοτε έχει ανακηρυχθεί δύο φορές NBA Most Valuable Player, πέντε φορές All Star και NBA Defensive Player of the Year, μεταξύ άλλων. Υπέγραψε πενταετή παράταση συμβολαίου με τον Bucks τον Δεκέμβριο, αξίας 228 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με πληροφορίες και το variety.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα