Αντίνοος Αλμπάνης: “Εταιρεία δεν ήθελε να ταυτιστεί με το πρόσωπό μου γιατί ήμουν ασθενής”

Αντίνοος Αλμπάνης: “Εταιρεία δεν ήθελε να ταυτιστεί με το πρόσωπό μου γιατί ήμουν ασθενής”
Αντίνοος Αλμπάνης YouTube

Για το πρόβλημα της υγείας του και τα "εμπόδια" που έφερε στη ζωή και την καριέρα του μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης, καλεσμένος του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος".

Στο πλατό της εκπομπής “Αυτός και ο Άλλος” βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης και ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά του στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Όπως φαίνεται στο trailer της εκπομπής που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (31/05) στην ΕΡΤ, ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλά ανοιχτά για την κρίση και τις δυσκολίες του επαγγέλματος του ηθοποιού, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως λόγω αυτής έχει χάσει περίπου στις 40.000 ευρώ.

Ο ίδιος μιλά ανοιχτά για τον καρκίνο και τον λόγο που αποφάσισε να αγνοήσει τον εσωστρεφή εαυτό του και να μιλήσει ανοικτά για το πρόβλημα της υγείας του, το οποίο χαρακτηρίζει “ταμπού”, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει πως “υπήρξε δουλειά σε καμπάνια διαφημιστική που η εταιρεία και μάλιστα πολυεθνική δεν ήθελε να ταυτιστεί με το πρόσωπό μου γιατί ήμουν ένας ασθενής“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version