Αντώνης Ρέμος: “Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει στη Μύκονο”

Αντώνης Ρέμος: “Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει στη Μύκονο”
Ο Αντώνης Ρέμος papadakispress

Το ξέσπασμα του Αντώνη Ρέμου για τα νέα έκτακτα μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο. "Όλα αυτά που γίνονται αποτρέπουν τον κόσμο από το να κάνει το εμβόλιο. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους", σημειώνει.

Από το νησί της Σαντορίνης συνδέθηκε στην εκπομπή “Σου Κου Family” την Κυριακή ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος αναφέρθηκε στα νέα μέτρα στην διασκέδαση και το πόσο έχει επηρεαστεί ο κλάδος των μουσικών.

“Βρίσκομαι στη Σαντορίνη και χαίρομαι πραγματικά που αυτό το νησί έχει πολύ κόσμο, σε σύγκριση με άλλα νησιά που αυτή τη στιγμή αδειάζουν αφού προέκυψαν αυτά τα θέματα τις τελευταίες ημέρες. Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει, εν μέσω της καρδιάς του καλοκαιριού, να λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις. Είναι δραματικό, είναι κρίμα”, δήλωσε ο γνωστός μουσικός και συνέχισε αναφερόμενος ειδικά στη Μύκονο.

“Λυπάμαι για τον τρόπο που λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις. Δεν γίνεται να το κάνουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Ο κρατικός μηχανισμός θα μπορούσε να είχε προβλέψει κάποιες καταστάσεις, ωστόσο δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη, π.χ. ξενοδοχεία αναφοράς”.

Και κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος: “Δεν σβήνεις την μηχανή όταν το καράβι είναι εν μέσω καταιγίδας. Δεύτερον ποιος ο λόγος να κλείσεις την μουσική. Όταν είναι ένας χώρος για εμβολιασμένους, δεν μπορείς να λες ότι θα έχει 75% πληρότητα. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Απαγορεύεται να διασκεδάσεις. Ποιος ο λόγος να εμβολιαστείς δηλαδή; Όλα αυτά που γίνονται αποτρέπουν από το να κάνεις το εμβόλιο. Όποιος το έκανε το έκανε κι όποιος δεν το έκανε, δεν το έκανε. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Παρέδωσαν τα κλειδιά στους λοιμωξιολόγους γιατί γνωρίζουν αλλά πρέπει να παρθούν καλύτερες αποφάσεις. Κάπου χάθηκε το μέτρο κι ο σχεδιασμός. Θεωρώ ότι πετύχαμε την «ανοησία» της αγέλης, όχι την ανοσία… Εμβολιαστήκαμε για να νιώσουμε ασφαλείς και δε νιώθουμε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα