Κρίστι Κρανά: Με απείλησαν κοπέλες από το GNTM

Κρίστι Κρανά: Με απείλησαν κοπέλες από το GNTM

Η Κρίστι Κρανά μίλησε στο Πρωινό για την Ιωάννα Μπέλλα, τις πλαστικές αλλά και τις αισθητικές παρεμβάσεις που έκανε η ίδια, ενώ αποκάλυψε πως την απείλησαν κοπέλες που έλαβαν μέρος στο Greece’s Next Top Model.

Η Κρίστι Κρανά είναι ένα ισχυρό πρόσωπο στον χώρο του μόντελινγκ και στην σχολή της διδάσκει πολλές νέες κοπέλες που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες μοντέλα ή που θέλουν να ασχοληθούν με οποιοδήποτε τρόπο με τον τομέα αυτό.

Η ομάδα του Πρωινού πήρε συνέντευξη από την Κρίστι Κρανά, η οποία ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτική και είπε αρκετά τολμηρά πράγματα, αναφερόμενη στην Ιωάννα Μπέλλα, τις πλαστικές, αλλά και το επιτυχημένο ριάλτι Greece’s Next Top Model.

Για την Ιωάννα Μπέλλα και όλα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα με τις δηλώσεις, τοποθετήθηκε ως εξής:

“Η Ιωάννα Μπέλλα είναι ένα κορίτσι όμορφο αλλά πιστεύω ότι πρέπει να προσέχει την εικόνα της. Εγώ, αν την είχα, θα τη συμβούλευα πού να πάει, πού να δώσει συνέντευξη, πώς να ντυθεί, τι ερωτήσεις να μην επιτρέψει να της κάνουν. Να μάθει σωστά ελληνικά, να μη μιλάει για τις πλαστικές, για τα χαστούκια.”

Όσο για τις πλαστικές η Κρίστι αναφέρθηκε στο ότι έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό και της έχουν επιτεθεί:

“Βγήκα και είπα για τα κορίτσια που κάνανε πλαστικές και με απείλησαν. Μου είπαν θα έρθουμε να τα σπάσουμε όλα, επειδή είπα δημόσια ότι δεν θα έπρεπε τα νέα κορίτσια να κάνουν πλαστικές. Στο Next Top Model αναφέρθηκα. Μόνο εγώ το είπα; Δεν πειράζει, όμως, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Το ξεπέρασα.”

Επίσης, στο εάν έχει κάνει και η ίδια πλαστικές, απάντησε πως δεν έχει κάνει, αλλά έχει δοκιμάσει μεσοθεραπείες και botox τα τελευταία πέντε χρόνια, όπως πολλές γυναίκες. Τέλος, όπως είπε, δεν θεωρεί ότι θα κάνουν καριέρα τα κορίτσια του GNTM, πέρα από 2-3, ενώ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τα κορίτσια των reality μπαίνουν μετά στην τηλεόραση.

Είπε χαρακτηριστικά: “Παίρνεις ένα κοριτσάκι επειδή έβγαλε λίγο το μεμεδάκι της και λίγο το πωπουδάκι της και την βγάζεις στην τηλεόραση;”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα