Απίστευτο ξέσπασμα Μποτρίνι: "Φτάνει πια! Μάγειρες της σακούλας"

Έκτορας Μποτρίνι
Έκτορας Μποτρίνι NDP PHOTO AGENCY

Έξαλλος είναι ο διάσημος σεφ Έκτορας Μποτρίνι με τους δήθεν μάγειρες, που προσπαθούν να το "παίξουν" σεφ. Η αγανακτισμένη και οργισμένη ανάρτησή του στο Instagram.

Ο Έκτορας Μποτρίνι είναι γνωστός για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του και τον ιδιαίτερο τρόπο που έχει στην έκφρασή του. Αυτή τη φορά ο διάσημος σεφ ξέσπασε μέσω μιας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Intagram, στρέφοντας τα βέλη του στους δήθεν "σεφ" και εκφράζοντας την αγανάκτησή του για όλους εκείνους που προσπαθούν να το "παίξουν" μάγειρες, δίχως να έχουν την απαραίτητη γνώση και παιδεία.

Συγκεκριμένα έγραψε:

ADVERTISING

"Φτάνει πια! Βαρέθηκα τα άνοστα φαγιά των τάχα μου δήθεν «σεφ» που δεν έχουν ούτε τη μαγειρική παιδεία ούτε την αισθητική να πάψουν να φορτώνουν τα πιάτα τους με ό,τι κατεβάσει η γκλάβα τους! Όχι ρε το μπαλσάμικο δεν έχει θέση στη χωριάτικη, ούτε μπορείτε να συνδυάσετε το λάδι τρούφας με τον αχινό! Και φτάνει πια τόσο μέλι, τόσο πετιμέζι και τόση κινόα! Το αβοκάντο και το φουαγκρά δεν θα σας κάνουν γκουρμέδες, αφήστε τον κόσμο να νιώσει το κυρίαρχο θέμα του πιάτου σας και μην το φορτώνετε περιττές σαχλαμάρες! Όχι ρε, η ζάχαρη δεν πάει παντού! Άι σιχτιρ! Παιδάκια της miliupa και μάγειρες της σακούλας!"

SHARE:

24Media Network