Αποκαλυπτικός Τομ Τζόουνς: Και οι άντρες υφίστανται σεξουαλική παρενόχληση

Αποκαλυπτικός Τομ Τζόουνς: Και οι άντρες υφίστανται σεξουαλική παρενόχληση
Sir Tom Jones poses for photographers upon arrival at the ITV Gala event in London, Thursday, Nov. 24, 2016. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) Photo by Joel Ryan/Invision/AP

Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις δεν έχουν φύλο ή επάγγελμα. Τουλάχιστον αυτό λέει ο Ουαλός τραγουδιστής σερ Τομ Τζόουνς

Ο θρυλικός τραγουδιστής, με αφορμή το σκάνδαλο με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, προέβη σε αποκαλύψεις τόσο για το τι αντιμετώπισε ο ίδιος στο παρελθόν, όσο και για την κατάσταση που επικρατεί στην μουσική βιομηχανία.

Ο σερ Τζόουνς, απαντώντας σε ερώρτηση του ράδιο 5 του ΒΒC  για το εάν έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση δήλωσε: «Ναι. Στην αρχή, ναι. Υπήρξαν μερικά τέτοια περιστατικά. Αλλά τα απέφυγα. Απλά βγήκα έξω…αλλά αυτό που συμβαίνει στις γυναίκες το παθαίνουν και οι άντρες… το υφίστανται».

Και πρόσθεσε: «Τα πράγματα συνέβαιναν πάντα και στη μουσική βιομηχανία. Υπήρχαν άνθρωποι που διαμαρτύρονται για τη δημοσιότητα και για διάφορα πράγματα που πρέπει να κάνουν για να υπογράψουν ένα συμβόλαιο δίσκου, ακριβώς όπως γίνεται και για ένα κινηματογραφικό συμβόλαιο. Δεν ήταν κάτι κακό, απλώς κάποιος προσπάθησε να με πιέσει… ήταν μία ερώτηση στην οποία απάντησα: “Όχι ευχαριστώ”».

«Υπάρχει πάντα αυτό το στοιχείο, οι άνθρωποι με δύναμη που μερικές φορές την καταχρώνται. Αλλά δεν το κάνουν όλοι, υπάρχουν και καλοί άνθρωποι», είπε.

Αναφορικά με την υπόθεση Γουάινστιν είπε ότι στο τέλος θα θριαμβεύσει η Δικαιοσύνη και πρόσθεσε ότι «μερικά πράγματα που συμβαίνουν στον χώρο του θεάματος καλύπτονται και προβάλλονται άλλα… Τελικά το δίκαιο θα θριαμβεύσει. Αν κάποιος έχει κάνει λάθη, πρέπει να τα πληρώσει ή να αποδείξει ότι είναι αθώος».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα