Η Ασημίνα κάνει λουτρό και αποκαλύπτει: “Μ’ αρέσει ο άντρας να είναι παλαιάς κοπής”

Η Ασημίνα κάνει λουτρό και αποκαλύπτει: “Μ’ αρέσει ο άντρας να είναι παλαιάς κοπής”

Η Ασημίνα έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη, ενώ έκανε ένα δροσερό λουτρό σε σπα και απάντησε για όλα. Ο Πάνος Τόγιας, οι φήμες που την θέλουν να έχει σχέση και τα χαρακτηριστικά που της αρέσουν σε έναν άντρα.

Η Ασημίνα Ουστάλλι υπήρξε μια από τις πιο σέξι παίκτριες του φετινού MasterChef, κάνοντας εντύπωση από τις πρώτες της μέρες στο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια “κέρδισε” συμπαίκτες, κριτές και τηλεθεατές με τον γεμάτο καλοσύνη χαρακτήρα της.

Μερικούς μήνες μετά το ριάλιτι μαγειρικής, η Ασημίνα έχει αρχίσει να χαράζει τον δικό της δρόμο στον χώρο της μαγειρικής, ενώ δεν διστάζει να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή, για τη σχέση της με τους άντρες, αλλά και για τον Πάνο Τόγια, με τον οποίον είχαν έρθει πολύ κοντά όσο βρίσκονταν στο MasterChef.

Η Ασημίνα έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη, ενώ έκανε ένα δροσερό λουτρό σε σπα και απάντησε για όλα. Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, όπως δήλωσε: Δουλεύω σε ένα εστιατόριο στην παραλιακή από το πρωί μέχρι το απόγευμα και μετά, από το απόγευμα μέχρι το βράδυ δουλεύω σε άλλο μαγαζί στην παραλιακή”.

Η Ασημίνα μίλησε, επίσης, για τις φήμες που τη θέλουν να έχει σχέση, αναφέροντας:

“Εντάξει, δεν μπορούμε να πούμε σχέση όταν γνωρίζεις τον άλλον πάρα πολύ λίγο. Έχουμε βγει ελάχιστες φορές, γιατί όπως είπα, δεν έχω χρόνο, ούτε εκείνος έχει πάρα πολύ. Οπότε, λίγο το βράδυ αν βρεθούμε για μια δυο ώρες, όχι παραπάνω. Αλλά σχέση δεν έχω. Για να πεις ότι έχει σχέση πρέπει να είσαι καιρό με τον άλλον και να τον γνωρίσεις. Εγώ κλείνω δύο εβδομάδες, οπότε σχέση δεν την λες ακριβώς.”

Όσο για τον Πάνο Τόγια, αλλά και τα χαρακτηριστικά που της αρέσουν σε έναν άντρα, δήλωσε:

“Ο Πάνος είπε ότι έχω σχέση! Ήθελε να βγάλει τη «βρώμα» που είχε βγει για μας, για αυτό το είπε. Αυτό που μ΄αρέσει σε ένα αγόρι είναι πρώτα απ΄ολα να είναι άντρας παλαιάς κοπής. Να είναι αυταρχικός, μην τον κάνω ό,τι θέλω. Θέλω ο άντρας να μου κάνει τα χατίρια μέχρι εκεί που πρέπει και να είναι και σοβαρός.” 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα