Bachelor – Άννυ Βασίλα: “Έχω πάει με γυναίκα, για μένα δεν είναι ταμπού”

Bachelor – Άννυ Βασίλα: “Έχω πάει με γυναίκα, για μένα δεν είναι ταμπού”
Άννυ Βασίλα Alpha tv - Instagram @anny_vasila

Η 24χρονη Άννυ Βασίλα που γνωρίσαμε μέσα από το "The Bachelor" απάντησε ειλικρινά στις ερωτήσεις των followers της στο Instagram. Τι εξομολογήθηκε.

Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, ούτε και να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, ωστόσο, η Άννυ Βασίλα άφησε το δικό της στίγμα στον πρώτο κύκλο του “The Bachelor”.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αγάπης του Alpha απέκτησε, πάντως, μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά τη συμμετοχή της, ενώ πλέον είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινή της ζωή με τους χιλιάδες followers της.

Πρόσφατα, η Άννυ Βασίλα ζήτησε από τους ακόλουθούς της στο Instagram να την ρωτήσουν ό,τι επιθυμούν και ένας από αυτούς εξέφρασε την απορία του αν η πρώην παίκτρια “έχει σκεφτεί ποτέ να πάει ή έχει πάει με κορίτσι”.

Η 24χρονη κοπέλα απάντησε καταφατικά, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Έχετε καταλάβει πιστεύω το πόσο ακομπλεξάριστη είμαι. Έχω πάει με γυναίκα, ναι. Με ελκύει ο άνθρωπος και όχι το φύλο. Ξέρω, πολύ κλασική ατάκα αυτή, αλλά έτσι είναι. Για μένα δεν αποτελεί ταμπού και δεν είναι κάτι ανήκουστο”.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα