Δημήτρης Παπανώτας: Επέστρεψε στο “Happy Day” – Η υποδοχή του

Διαβάζεται σε 2'
Δημήτρης Παπανώτας
Δημήτρης Παπανώτας

Μετά την διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Παπανώτας ανέλαβε ξανά τηλεοπτικά καθήκοντα. Πώς τον υποδέχτηκαν στο “Happy Day”.

Στην εκπομπή “Happy Day”, στο πλάι της Σταματίνας Τσιμτσιλή, επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας (22/04) ο Δημήτρης Παπανώτας.

Μετά από την διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ως συνέπεια των δηλώσεών του για την κακοποίηση των γυναικών και των σφοδρών αντιδράσεων που προκάλεσαν, ανέλαβε ξανά τα καθήκοντά του στο πάνελ της εκπομπής του Alpha.

“Δημητράκη, καλώς μας ήρθες! Το… δεύτερο αγροτικό!” είπε η γνωστή παρουσιάστρια για να τον υποδεχτεί, με τον Κώστα Φραγκολιά να αναρωτιέται “Δεν θα γίνει λίγο χαμός;”.

“Κι άλλο; Πιο χαμός δεν γίνεται” απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας, με τον Φραγκολιά να ρίχνει πολύχρωμα κομφετί στον συνάδελφό του.

“Μας έγραψαν και τα νέα του ψαροντούφεκου, φτάνει!” δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, καταλήγοντας: “Έχεις καταλάβει ότι όποτε φεύγεις, δεν σε πάει καλά. Κάτσε στα αυγά σου! Κάτσε εδώ που περνάς ωραία και σε αγαπάνε”.

Ο Δημήτρης Παπανώτας είχε προαναγγείλει την επιστροφή του στο πάνελ του “Happy Day” την περασμένη εβδομάδα, όταν βρέθηκε στην εκπομπή ως καλεσμένος, για να μιλήσει για τα όσα εκτυλίχθηκαν με την υποψηφιότητά του.

Είχα σκεφτεί να παραιτηθώ και να γυρίσω στη δουλειά μου πριν ανακοινώσει ο Κασσελάκης τη διαγραφή μου” είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Παπανώτας, καταλήγοντας: “Ήταν ανήθικο που με απέπεμψαν, ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ από μόνος μου. Οι βεδουίνοι της πολιτικής με έφαγαν. Ευχαριστώ πολύ, καλή χώνεψη”.

Στο τέλος της συνέντευξης τους, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε ανακοινώσει πως ο Δημήτρης Παπανώτας θα επέστρεφε στην εκπομπή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα