Beyonce: Εκνευρίστηκε επί σκηνής από λάθος συνεργάτη της και έγινε viral – “Μάλλον απολύθηκε”

Beyonce: Εκνευρίστηκε επί σκηνής από λάθος συνεργάτη της και έγινε viral – “Μάλλον απολύθηκε”
Beyonce Z.J./Backgrid UK/Visualhellas.gr Z.J./Backgrid UK/Visualhellas.gr

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η οργισμένη αντίδραση της Beyonce κατά τη διάρκεια συναυλίας στο πλαίσιο του Renaissance Tour, μετά από λάθος μέλους της ομάδας παραγωγής.

Πολλά πράγματα μπορεί να πάνε λάθος σε μία ζωντανή εμφάνιση ή συναυλία, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τη Beyonce, τα show της οποίας είναι σχεδιασμένα με απόλυτη ακρίβεια και καμία λεπτομέρεια δεν αφήνεται στην τύχη της.

Η διάσημη τραγουδίστρια πραγματοποιεί περιοδεία σε Ευρώπη και Αμερική και κάθε συναυλία του “Renaissance Tour” είναι sold out, με την ίδια να δίνει τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής και αποσπάσματα από τις συναυλίες της να κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Αυτή τη φορά όμως η ίδια έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους, καθώς βίντεο από τη συναυλία της στο Άμστερνταμ κατέγραψε τη στιγμή που η Beyonce εκνευρίζεται με μέλος της ομάδας παραγωγής, επειδή έχασε το σύνθημά της για να τη βοηθήσει.

Η ίδια φαίνεται να κουνάει έντονα το χέρι της, δίνοντας, πάνω από ένα ασημένιο άλογο στο οποίο είναι καθισμένη, οδηγίες στους συνεργάτες της, ενώ όταν μέλος της ομάδας της φτάνει τελικά για να τη βοηθήσει, η τραγουδίστρια φαίνεται να σπρώχνει εκνευρισμένη το χέρι του μακριά.

Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό, καθώς κατά τη διάρκεια του τραγουδιού απομάκρυνε το μικρόφωνο από το στόμα της και επέπληξε τους συνεργάτες της λέγοντας “Θεέ μου!”.

Τόσο το εν λόγω βίντεο όσο και η αντίδραση της Beyonce έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες του Twitter να κάνουν εικασίες λέγοντας πως ο συγκεκριμένος συνεργάτης της ή θα “απολύθηκε” ή θα “πήγε σπίτι του χωρίς να πληρωθεί εκείνο το βράδυ”, ενώ άλλος υπέθεσε πως η Beyonce σίγουρα θα συγκάλεσε meeting αμέσως μετά το show.

Άλλοι, λιγότερο ψύχραιμοι ανέφεραν πως η τραγουδίστρια αντέδρασε φυσιολογικά, δηλώνοντας πως αν τους συνέβαινε το ίδιο κάτω από αυτές τις συνθήκες, θα πετούσαν το μικρόφωνο στο κεφάλι του συγκεκριμένου μέλους της ομάδας παραγωγής.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα