Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου απαντά για το “ροζ βίντεο”

Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου απαντά για το “ροζ βίντεο”
Η Χριστίνα Ορφανίδου στο Love it Glomex

Η πρώην παίκτρια του "Big Brother" αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο περιστατικό με το "ροζ βίντεο" που διέρρευσε πρώην σύντροφός της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Love It” βρέθηκε η Χριστίνα Ορφανίδου, η πρώην παίκτρια του “Big Brother” που αποχώρησε την περασμένη Παρασκευή (23/10) από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Μεταξύ άλλων, η επαγγελματίας παίκτρια πόκερ αναφέρθηκε στο “ροζ βίντεο” που διέρρευσε πρώην σύντροφός της και για το οποίο η ίδια έχει κινηθεί δικαστικά, λέγοντας σχετικά:

“Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από όταν κατέθεσα τη μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου μου. Απλά ήμουν στο παιχνίδι και δεν πήγα στο δικαστήριο. Πήρα αναβολή. Για κάτι το οποίο έχω αποδεχτεί και ξέρω πως δεν έφταιγα 100% εγώ, γιατί έφταιγα σε ένα ποσοστό… Δε σημαίνει πως θα σταματήσει η ζωή μου επειδή συνέβη ένα γεγονός. Το θέμα είναι πως αυτά τα περιστατικά, συνήθως προκαλούνται από άντρες. Δεν το λέω σεξιστικά”.

Η Χριστίνα Ορφανίδου μοιράστηκε τα συναισθήματά της εκείνη την περίοδο, αλλά και όταν έγινε γνωστό στο σπίτι του “Big Brother”, λέγοντας:

“Όταν συνέβη το 2018 είχα ενημερώσει τους πάντες στην οικογένειά μου. Ήμασταν με τον σύντροφό μου τρία χρόνια μαζί. Συζούσαμε μαζί με τους γονείς του. Ήταν επίσημη η σχέση μας. Πικράθηκα που οι γονείς του δεν επικοινώνησαν μαζί μου να μάθουν τι έγινε. Μίλησα με την οικογένειά μου και εφόσον τα βρήκα με τον εαυτό μου, προσπάθησα να κάνω τις σωστές νομικές κινήσεις. Όταν έγινε γνωστό το θέμα του βίντεο μέσα στο σπίτι, δεν ένιωσα να αλλάζει κάποια συμπεριφορά”.

Όταν ρωτήθηκε αν φοβάται πως αυτό θα την κυνηγάει για πάντα, απάντησε: “Δεν έχω κανένα φάντασμα να με κυνηγάει”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα