Britney Spears: Ο πατέρας μου πρέπει να είναι στη φυλακή – Δεν θα είμαι σκλάβα κανενός

Britney Spears: Ο πατέρας μου πρέπει να είναι στη φυλακή – Δεν θα είμαι σκλάβα κανενός
Η κακοποίηση της Britney Spears από τα media παρουσιάζεται εκτενώς στο νέο ντοκιμαντέρ των New York Times, με πλήθος μέσων και ανθρώπων να της ζητούν συγγνώμη. @2021 Chris Pizzello/Invision/Associated Press

"Θέλω απλώς τη ζωή μου πίσω. Έχουν περάσει 13 χρόνια" είπε η Britney Spears ζητώντας από το δικαστήριο να της δώσει πίσω τα δικαιώματα που τόσα χρόνια στερείται εξαιτίας του πατέρα και του μάνατζέρ της.

Η Britney Spears ζήτησε ο πατέρα της να «βρεθεί στη φυλακή» κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας εμφάνισής της σε δικαστήριο για να αντιμετωπίσει την πολυετή υπόθεσή της.

Eδώ και χρόνια η πάλαι ποτέ pop icon δεν έχει το δικαίωμα να παντρευτεί, να αποκτήσει άλλα παιδιά, να κάνει ό,τι θέλει με τα χρήματα που έχει κερδίσει και να μιλάει δημοσίως για τους λόγους που της έχουν αφαιρεθεί όλα αυτά τα δικαιώματα -μεταξύ πολλών άλλων-, χωρίς να έχει την άδεια αυτού που έχει ορίσει το δικαστήριο για επόπτη της.

“Ο μπαμπάς μου και όποιος εμπλέκεται σε αυτήν την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένου και του μανατζέρ μου… θα έπρεπε να είναι στη φυλακή”, είπε σε δήλωσή της στην δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου της Κομητείας του Λος Άντζελες Μπρέντα Πένυ την Τετάρτη (23/6).

“Έχω πει στον κόσμο ότι είμαι χαρούμενη και εντάξει”, συνέχισε η 39χρονη τραγουδίστρια κατά τη δήλωσή της. “Είπα ψέματα. Δεν είμαι χαρούμενη, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είμαι τόσο θυμωμένη και έχω κατάθλιψη”.

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια δήλωση της Spears σχετικά με την “κηδεμονία” της, καθώς αρκετά ντοκιμαντέρ για την υπόθεσή της κυκλοφόρησαν στο κοινό νωρίτερα φέτος – προκαλώντας ανησυχία για την κατάσταση της τραγουδίστριας.

Ο James “Jamie” Spears έχει ανατεθεί ως επόπτης της κόρης του από το 2008, πράγμα που σημαίνει ότι έχει τον έλεγχο των οικονομικών και των προσωπικών ζητημάτων της.

«Κυρία, δεν είμαι εδώ για να είμαι σκλάβα κανενός”, είπε η Spears όταν μίλησε στην δικαστή.

«Την τελευταία φορά που σας μίλησα ένιωθα σαν να ήμουν νεκρή», συνέχισε. «Σας λέω ξανά γιατί δεν λέω ψέματα… έτσι ίσως μπορείτε να καταλάβετε το βάθος και το βαθμό και τις ζημιές… αξίζω αλλαγές».

Η τραγουδίστρια αναφερόταν στην τελευταία φορά που εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου στις 10 Μαΐου 2019. Εκείνη την εποχή, η αίθουσα ήταν σφραγισμένη και κανένα από αυτά που είπε δεν δημοσιοποιήθηκε.

Στην δήλωσή της την Τετάρτη ζήτησε να τερματιστεί η «καταχρηστική» εποπτεία της. Ζήτησε από την δικαστή να της δώσει πίσω τον έλεγχο επί των προσωπικών και κτηματολογικών της υποθέσεων.

“Δεν χρωστάω τίποτα σε αυτούς τους ανθρώπους” είπε αναφερόμενη στην οικογένειά της. “Είναι ενοχλητικό και αποθαρρυντικό αυτό που έχω περάσει. Θέλω απλώς τη ζωή μου πίσω. Έχουν περάσει 13 χρόνια”.

Στο τέλος της δήλωσης της, η δικαστής είπε: “Ακούω με ευαισθησία όλα όσα είπατε … Χρειάζεται πολύ θάρρος”.

Πέρυσι, ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Samuel D. Ingham III, υπέβαλε αίτηση για την απομάκρυνση του πατέρα της ως επόπτη της. Αλλά μια έκθεση στους The New York Times αυτή την εβδομάδα αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια εξέφρασε ήδη από το 2016 ότι η εποπτεία ήταν ένα «καταπιεστικό και ελεγκτικό εργαλείο που χρησιμοποιείται εναντίον της».

Το δικαστήριο αρνήθηκε την απομάκρυνση του κ. Spears ως επόπτη. Όμως όρισε ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, το Bessemer Trust, για να συνεποπτεύει με τον κ. Spears. Επιπλέον, ο Jodi Montgomery ανατέθηκε, σύμφωνα με τον Independent, ως επόπτης για τη διαχείριση όλων των μη οικονομικών υποθέσεων της Britney Spears.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα