Britney Spears: “Οι γονείς μου θα έπρεπε να είναι στη φυλακή”

Britney Spears: “Οι γονείς μου θα έπρεπε να είναι στη φυλακή”
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς Instagram

Σε νέα της ανάρτηση, η Britney Spears θέλησε να ευχαριστήσει όσους πάλεψαν μαζί της με το κίνημα “Free Britney”. Όσα είπε για την εγκληματική συμπεριφορά των γονιών της.

Η Britney Spears, η οποία απολαμβάνει πλέον την ελευθερία της μετά το τέλος της κηδεμονίας της από τον πατέρα της, ανήρτησε νέο βίντεο στο οποίο ευχαριστεί τα μέλη του κινήματος Free Britney, λέγοντας ότι «της έσωσαν τη ζωή», ενώ εξαπέλυσε και νέα πυρά κατά του πατέρα της και της «θρησκευόμενης» μητέρα της.

Εκφράζει τα συναισθήματά της, αφού πλέον μπορεί να οδηγεί η ίδια το αυτοκίνητό της, σαν κανονική γυναίκα όπως λέει, να χειρίζεται τα χρήματά της και να “σηκώνει” χρήματα από το ΑΤΜ για να αγοράσει κεριά.

Σε άλλο σημείο του βίντεο, κατακρίνει για ακόμη μια φορά τη συμπεριφορά των γονιών της, που τόσα χρόνια ζούσε υπό την κηδεμονία τους σαν αιχμάλωτη, ενώ είπε ότι θα έπρεπε τώρα να ήταν στη φυλακή μετά από αυτά που της έκαναν.

“Θα μπορούσα επίσης να κάνω μια υπόδειξη των σκέψεών μου πριν πάω και βάλω τα πράγματα στη θέση τους στην Oprah. Ποιος ξέρει… Ξέρω πόσο ντροπιαστικό είναι να μοιράζομαι το γεγονός ότι δεν έχω δει ποτέ μετρητά ή δεν μπόρεσα να οδηγήσω το αυτοκίνητό μου…. αλλά ειλικρινά τρελαίνομαι κάθε μέρα που ξυπνάω και σκέφτομαι πώς η οικογένειά μου και η συντηρητική υπηρεσία μπόρεσαν να κάνουν αυτό που μου έκαναν… ήταν αποθαρρυντικό και εξευτελιστικό! Δεν αναφέρομαι καν σε όλα τα άσχημα πράγματα που μου έκαναν για τα οποία θα έπρεπε να είναι όλοι στη φυλακή… ναι, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας μου που πηγαίνει στην εκκλησία! Έχω συνηθίσει να διατηρώ την ειρήνη για την οικογένεια και να κρατάω το στόμα μου κλειστό… αλλά όχι αυτή τη φορά… ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑ και ελπίζω να μπορέσουν να κοιτάξουν ψηλά απόψε και να ξέρουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!”, έγραψε στο Instagram.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα