Χαρά Παππά: Αποκάλυψε το παρασκήνιο του χωρισμού της από τον Μπουράκ Χακί

Χαρά Παππά: Αποκάλυψε το παρασκήνιο του χωρισμού της από τον Μπουράκ Χακί
Χαρά Παππά - Μπουράκ Χακί Instagram / @Hara Pappa

Η Χαρά Παππά μίλησε για το μόντελινγκ, τη ζωή μετά το GNTM, ενώ αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το χωρισμό της από τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί.

Στην εκπομπή του Star “Στη Φωλιά των Κου Κου” εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης (15/6) η Χαρά Παππά, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Η νεαρή μίλησε για την καριέρα στο μόντελινγκ, τη ζωή μετά το ριάλιτι, ενώ αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το χωρισμό της από τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί.

“Αφέθηκα στην σχέση μου με τον Μπουράκ να ζήσω τα συναισθήματά μου. Ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Ζούσα όπως μου έβγαινε. Όταν του είπα ότι θα πάω στο GNTM, δεν με πίεσε, μου είπε ‘κάνε ό,τι σε κάνει ευτυχισμένη'”, δήλωσε το μοντέλο.

Ενώ συνέχισε: “Μετά το παιχνίδι η ψυχολογία μου ήταν λίγο περίεργη και πήρα απόσταση από πολλά κι από τους γονείς μου. Έχουμε καλές σχέσεις με το Μπουράκ. Όταν ήρθε στην Ελλάδα ξανά για την ταινία συναντηθήκαμε. Δεν είναι κακό. Έχω να τον δω 1,5 χρόνο, ήταν 3,5 χρόνια στην ζωή μου, τον αγαπώ κι ήθελα να ξέρω ότι είναι καλά στην ζωή του”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα