Χαρά Παππά: Οι τρυφερές ευχές του Χακί για τα γενέθλιά της – Πώς αντέδρασε

Χαρά Παππά: Οι τρυφερές ευχές του Χακί για τα γενέθλιά της – Πώς αντέδρασε
Χαρά Παππά - Μπουράκ Χακί Instagram / @Hara Pappa

Το ζευγάρι χώρισε μετά από 3,5 χρόνια. Ο Μπουράκ Χακί ευχήθηκε στη Χαρά Παππά με μια τρυφερή ανάρτηση. Η αντίδραση της πρώην παίκτριας του GNTM.

Η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί χώρισαν έπειτα από 3,5 χρόνια σχέσης πριν από λίγο διάστημα, ωστόσο, φαίνεται πως διατηρούν μια καλή σχέση και ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσά τους. 

Αυτό φάνηκε τόσο από τις δηλώσεις που έχουν κάνει και οι δυο σε διάφορα μέσα σχετικά με τον χωρισμό τους, όσο και από τις τρυφερές ευχές του Τούρκου ηθοποιού στην πρώην παίκτρια του GNTM ανήμερα των γενεθλίων της.

Συγκεκριμένα, ο Μπουράκ Χακί δημοσίευσε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους από την περίοδο που ήταν μαζί και της έγραψε μερικά τρυφερά λόγια στα ελληνικά.

Όπως έγραψε: Χρόνια πολλά εξωγήινο! Ευχαριστώ για τα 3,5 χρόνια ταλαντούχο μου κορίτσι. Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα”.

Η Χαρά Παππά με τη σειρά της έβαλε τις ευχές του στα insta stories του δικού της λογαριασμού στο Instagram και τον ευχαρίστησε με τα χαρακτηριστικά emoticons.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα