Χοακίν Φίνιξ: Εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου και παράτησε συνέντευξη στη μέση

Χοακίν Φίνιξ: Εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου και παράτησε συνέντευξη στη μέση
Χοακίν Φίνιξ AP

Όταν δημοσιογράφος ρώτησε τον ηθοποιό εάν ορισμένες σκηνές στο Τζόκερ θα μπορούσαν να εμπνεύσουν πράξεις βίας, ο Φίνιξ σηκώθηκε και εκνευρισμένος βγήκε έξω από την αίθουσα.

Η πρεμιέρα του Joker στο Φεστιβάλ της Βενετίας ενθουσίασε το κοινό, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα οι θεατές χειροκροτούσαν όρθιοι επί οκτώ λεπτά.

Η ερμηνεία του εξαιρετικά ταλαντούχου Χοακίν Φίνιξ άφησε άφωνους τους θεατές και οι κριτικοί τον αποθέωσαν.

Όπως είναι φυσικό οι συνεντεύξεις που παραχωρεί ο ηθοποιός τον τελευταίο καιρό είναι πάρα πολλές, με αποτέλεσμα να μην είναι ιδιαίτερα υπομονετικός στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και όταν κάτι ενοχλεί να το δείχνει έμπρακτα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ένας δημοσιογράφος της Telegraph τον ρώτησε για το εάν ορισμένες σκηνές στο Τζόκερ θα μπορούσαν να εμπνεύσουν πράξεις βίας, ο Φίνιξ αντί να απαντήσει, σηκώθηκε και βγήκε έξω.

Μάλιστα, καθώς ο ηθοποιός εγκατέλειπε το δωμάτιο, ρώτησε τον δημοσιογράφο γιατί του έκανε μία τέτοια ερώτηση. Η αίθουσα πάγωσε από την αμηχανία και ο δημοσιογράφος δεν ήξερε τι να πει.

Μετά από παρέμβαση που έκαναν μάνατζερ της Warner Bros, πείστηκε να επιστρέψει, αλλά αυτό έγινε σχεδόν μια ώρα μετά και ο Φίνιξ δεν απάντησε την συγκεκριμένη ερώτηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα