Δέσποινα Βανδή – Άννα Βίσση: Αυτή είναι η (αληθινή) πρώτη τους συνάντηση

Δέσποινα Βανδή – Άννα Βίσση: Αυτή είναι η (αληθινή) πρώτη τους συνάντηση
Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του J2US Glomex

Όταν η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση συναντήθηκαν στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη για να προετοιμαστούν για το ντουέτο στο "J2US". Η ανάρτηση στο Instagram.

Η τηλεοπτική – μουσική συνάντηση επί σκηνής της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση τον Δεκέμβριο του 2020 στον μεγάλο τελικό του “J2US” αποτέλεσε, αναμφίβολα, μία ιστορική στιγμή.

Η σύμπραξη των διάσημων Ελληνίδων τραγουδιστριών ήταν ανεπανάληπτη και υπεύθυνος για αυτή τη μαγική στιγμή ήταν ο παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης

Πριν από την συνάντηση Βανδή – Βίσση, όμως, που είδαν οι τηλεθεατές στο μουσικοχορευτικό show, προηγήθηκαν άλλες συναντήσεις των δύο ερμηνευτριών στο σπίτι του παραγωγού, τις οποίες δεν είδαμε ποτέ.

Μία από τις πρώτες φορές που συναντήθηκαν για να γνωριστούν καλύτερα και να δοκιμάσουν να τραγουδήσουν μαζί μοιράστηκε ο Νίκος Κοκλώνης στο Instagram, με αφορμή τα σημερινά γενέθλια της Δέσποινας Βανδή.

“Δέσποινα Βανδή, εσύ έχεις γενέθλια, σε μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη Άννα Βίσση μου κάνατε το μεγαλύτερο δώρο – από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα. Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά κ συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του just. Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα από αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος Αρσενάκος κ εγώ. Γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου – γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you σου αξίζουν τα καλύτερα”, έγραψε ο ίδιος για να της ευχηθεί.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα